jks Orjinal Mesajı Yazan: muratini Orjinal Mesajı Yazan: jks Arkadaslar internetten indirdimiz PES 2009 a yükleyebiliyormuyuz bu yamayi? Ben su anda netten PES 2009 u indiriyorum. Yoksa sadece orjinal cd de ki oyuna mi yüklenebiliyor? farketmios kardes, pes olsun da nasil olursaolsun:p tsk ederim yardimci oldugun icin. acemi oldugum icin bilmiyordum:)
Halil58 arkadaşım ıd ve şifre doğru şimdi girdim yalnız bu uploade'nin şifresi rapidin değil tekrar yazıyorum lazım olanlar alsın yarın akşama kadar vakti var ID 749815 şifre dqiwykl aradaki Q harfinin küçüğü .. silah hocam hallettim kendi kendime sorun çıkarmışım şimdi senin binbir zahmetle hazırladığın o mükemmel yamanın keyfini çıkartıyorum tekrar teşekkürler ellerinize sağlık
muratini Orjinal Mesajı Yazan: Halil58 arkadaşım ıd ve şifre doğru şimdi girdim yalnız bu uploade'nin şifresi rapidin değil tekrar yazıyorum lazım olanlar alsın yarın akşama kadar vakti var ID 749815 şifre dqiwykl aradaki Q harfinin küçüğü .. silah hocam hallettim kendi kendime sorun çıkarmışım şimdi senin binbir zahmetle hazırladığın o mükemmel yamanın keyfini çıkartıyorum tekrar teşekkürler ellerinize sağlık cok sagol ben rapid te denedim ondan olmadi :-), cok sagol hizli bir sekildi indirebiliorum simdi :-)
silah Intel(R) Core (TM) Dua Cpu E8400 @3.00Ghz 2gb ram 1 yıllık bilgisayar ve high de 1204x768 de oynuyorum öneririm fiyatı geçen yıl 900ytl bu yıl dahada düşmüştür.
mertonur torrentten indiriyorumda dosyada KONAMI (1) ve KONAMI var hangisi gerçek option file acaba :S ayrıca yama çok süper emeğine sağlık başarıların devamını dilerim :)
silah **ordakini de indir ama hata verecektir fenerbahçe maçlarında hata vermeyen options 1.sayfada link koydum indirebilirsin ve 1.sayfadaki kuruluma göz atmadan geçmemeni öneririm.**
tracym abi ben oyun içinde mesala gsnin bütün formalarını nasıl seçicem sadece 2 forma seçebiliorum...
silah **öyle bir kitserver çıkmadı malasef tümünü seçemezsin yani ama kitserverdeki gbd klasörünün içinde uni klasörü var onunda içinde tsl adında bir klasör daha var orda galatasaray formalarını bulabilirsin orda ga-gb-pa-pb-p1-p2 vs.isimlerde klasörler var p1 de mor forma var pa da parçalı forma pb de beyaz pb yi pa1 yap pa1 klasörünüde pb diye adlarını değiş mor forma 2.foma olarak oyun içersende artık görebilirsin.**
lider60 ya ben c program files konami içinde atıyom pes 2009 tıklıyom crack yap dıyo yapınca açıyom yama olmamış nasl yapcam
volkandemirel evet sonunda yapabildim cok mutluyum bu yama´yi hazirlayanlardan allah razi olsun saygiyla egliyorum;) elleriniz dert görmesin!!!!
sansarcan93 yamayı indirdim anlatıldığı gibi kurdum fakat oyun türkçe değil logolar yok formalar yok tezahurat yok ne yapabilirim
funeraldoom bnim torrentle 8mbit olmasına ramen int 37 kb ile inio 430 la cakiodu bilg res attı smdi 37 ile inio :(
lider60 ya o kadar 2.5 gb indirdik silah abi dedigin gibi yapıyom olmuyo ya ya yardımcı ol program files konamii ye atıyom kuruyom ordaki pes 2009 resmine tıklıyom crack istiyo yapıyom yama olmuyo yardım
funeraldoom kardeşim 1.3 crackli yama var tsl pro patch 2.0ın içinde onu indir hem 1.3 hemde crack iner ama yama 1.4 uyumluysa pes 2010 unoffical patch var orada 1. sayfadakileri uygula 1.4 için ok?