yBabayigit Uploadda indirdim hepsini, ama bende 28 ile 29 partda bi sorun var silip yine indirdim hep daha ayni sorun cikiyor. neden böyle oluyor ?
Gs31FB RAPİDden 18 diğerinden 29 link var rapidden 1. partı indirdim... 2. partı diğer linkten indirebilirmiyim 15 dk beklememek için ? ayrıca linkler aynıysa part sayıları neden farklı bi sorun olurmu
ankara.gucu Orjinal Mesajı Yazan: Gs31FB RAPİDden 18 diğerinden 29 link var rapidden 1. partı indirdim... 2. partı diğer linkten indirebilirmiyim 15 dk beklememek için ? ayrıca linkler aynıysa part sayıları neden farklı bi sorun olurmu arkadaşım rapid partları upload edilmeye devam ediyor belliki..
Zican1994 Beyler Hemen Bi hatırlatma yapim 10-28-29 bozuk olduğu için düzeltilmiştir bi sorun çıkanlar rapidden indirsin silah abi miz 10-28-29 u yende yaptı ve rapid e yüklicek Bu Arada 12-13 başladım
silah **19-20-21-22-23 rapid linkleri eklenmiştir 10.parta sorun yaşayanlar rapidden indirebilir.28-29 zu upload ediyoruz aynı şekil sorun yaşıyanlar bu partları rapidden indirsin.**
aktasemir87 Arkadaşlar rapidin 12. ve 13. partları dosya nerkezinde neden yok? Bu arada emeği geçen herkese teşekkürler.
silah Orjinal Mesajı Yazan: pukpuk rapiddde 24 25 26 yok usta bi bakıversn diyorum .... yok evet upload ediyoruz bitince koyacaz arkadaşlar.
7udosh1r1k4to **Arkadaşlar silah abimiz(ismini bilmiyorum) bizler için uğraşıyor lütfen kendisine yardımcı olalım , upload en sonunda bitecektir biraz sabır lütfen.......**