umudinho34 saol silah kardeşimmmm büyüksün bide mesele part 3 ü upload ettiysen koyabilirmisin yani hepsini upload ettikten sonra değil teker teker koyarsan güzel olur ı love you silah
ankara.gucu abi büyüksün ya.. rapid çok iyi oldu..sondan başlasayınız keşke...idm ile inmio saten şu uploaded denen site..
ankara.gucu arkadaşlar premimum indirincede bişiy olduğu yok bence...arkadaşın verdiği premiumda 110-120 ile yüklüo benimki...fredede 100le indirio fazla bi fark yok bana kalırsa..
silah Orjinal Mesajı Yazan: pukpuk neryee ekleniyor partların oldğu yern altına mı devam edecek... evet aynen zaten 1 ve 2. partlar eklendi.
serhat_9 ben tezahurat ve stadları yüklemek istemiyorum. özellikle tezahuratlar gerçekçiliği çok bozuyor. Bunun için hangi dosyaları yamadan önce yedeklemeliyim ki yama sonrası tekrar yapıştırdığımda eskisi gibi olsun stad ve tezahuratlar?
ANADOLU_38 part3 indirince şunu söylüyo bu nedir acaba:Your Free-Traffic is exceeded! ayrıca süper yama allah razı olsun
ankara.gucu silah kardeş türkçe spiker kullananlar napcak...uyumlu mu ? edit: pardon ilk sayfada uyumludur die yazıyor..
gamewar Orjinal Mesajı Yazan: ANADOLU_27 part3 indirince şunu söylüyo bu nedir acaba:Your Free-Traffic is exceeded! ayrıca süper yama allah razı olsun kardeş burda kimsenin yardımcı olmaya niyeti yok ben söyliyim bare üst üste download hakkın bitmiş modemi resetlemen lazım devam etmek için Orjinal Mesajı Yazan: ankara.gucu silah kardeş türkçe spiker kullananlar napcak...uyumlu mu ? ilk mesajda uyumlu yazıyor uyar heralde
Venomistic Arkadaslar Elimde Uploaded.to premium sifresi bulunmaktadir ve 25 gb kotasi var istiyenler PM atabilirler.. Not: Premium olunca idm ilede download yapabiliyorsunuz hizi Rapid premiumdan farki yok..