Macauley Büyük uğraş veriyorsun, teşekkürler. Lütfen yamayı kurmayı anlatır mısın linkleri verdikten sonra? Kurmakta zorluk çektiğim için şu an yamasız oynuyorum ve bu yamayı bekliyorum.
sullo Bursalı arkadaşa katılıyorum.. Yamanın kurulumu ile ilgili bilgi de verilebilirse iyi olur. tekrar teşekkürler, kolay gelsin
kesh34 ali abi upload ettiğin kısmı yayınlasan bi z o kısmı indirirken diğer kısım gelir en azından boşuna beklememeiş oluruz 29 part diyorsun sende anla bizi
ankara.gucu 29 part mı olcak yama....nası ya hani 500 mb den upload ediodun...2.5 gb yama olduğuna göre...4-5 part olması gerekio..
silah **Likler site yönetimine verilmiştir yani yama artık sitenin elinde bana özel msj atmayın.Linkler sitenin ana sayfasında verilecektir ve bende başka bir konu açarak yüklemede sorun yaşanmaması için resimli olarak yüklemeyi anlatacağıım.**
waycell23 Hadi inşallah ya oyunu oynamak istiyorum artık. Yüklediğimden beri açmadım soğumiyim diye :D
sullo valla gelmiş.. helal olsun.. eline sağlık. buyrun linkler burda: http://soccercenter.net/dosya/download/2048/Turkcell-Super-Lig-2009-2010-Europa-Lig-Patch
dj_uqur cok sagolasın sılah buyuk bı emek harcamıssın ekıp ıle beraber cok sagolun valla (: Başlayalım mesaiye artıkın xD