LoRy Almanya ligi yok Kötü! Türkiye ligi yok Kötü! Atmosfer gelişecek dendi.Kusura bakmayın oynamadım ama görüntülerden belli,fazla bi gelişmişlik yok.Bi' konuda arkadaşın dediği gibi o havayı hala veremiyor Kötü!
aytacali Hollanda ligini hiç oynamadım arkdaşlar pes6 den beri oynuyorum hala lisans alamadılar ben ne yapayım hollanda ligini arjantin ligi bile daha güzel bunları ne yazık ki göremiyoruz pes de hadi herkese kolay gelsin bol goller :D
h.tarik_06 25 yıl önce pes yoktu :) .. olsaydı lisanslı ts yaparlardı .. ts son yıllarda avrupada yok anca uefada ön eleme oynuo yapmamakta haklılar .. adamlar b.münih w.bremen wolfsburg gibi takımları yapmıyolar sivassporu yapıolar bu da ilginç playeray mfk trnolevoce, trabzonspor değil çünkü kadrosundaki herkes Türk :) StANDby007 Ona bakarsan çakma adlı rus takımlarında da hekres rus... Ve renkleri armalarıda aynen MFK Trnolevoce gibi Trabzonspor ile alakasız o takımlarında. Ama onların Rubin Kazan'ın yada diğerlerinin olmadığı anlamına gelmiyor. LoRy **Club Teams:** Marchidegna: Panionis Athen Hueropjauza CF: Stabak? **FC Cerchuzmaju: Timoshara** Alashergokh F.C.: Ankar Perm **F.C. Kholugavinsk: Dynamo Moskau** **FK Ljemorac: Rubin Kazan** PFC Ryaghzilograd: PFC CSKA AS Punoichnogaux: Zürich **MFK Trnolevoce:Trabzonspor** gktr25 TS O BAŞARILARI GEÇEN SENE Mİ YAKALADI????TS KOYMALARI GEREKİRDİ AMA CL DEKİ BAŞARILARA BAKIYORLAR.AYRICA GS AVRUPA SÜPER KUPASINI ALDIĞINDA PES 4 TE BİLE YOKTU.PES 5 TE GELDİ. « Önceki Sayfa
StANDby007 Ona bakarsan çakma adlı rus takımlarında da hekres rus... Ve renkleri armalarıda aynen MFK Trnolevoce gibi Trabzonspor ile alakasız o takımlarında. Ama onların Rubin Kazan'ın yada diğerlerinin olmadığı anlamına gelmiyor.
LoRy **Club Teams:** Marchidegna: Panionis Athen Hueropjauza CF: Stabak? **FC Cerchuzmaju: Timoshara** Alashergokh F.C.: Ankar Perm **F.C. Kholugavinsk: Dynamo Moskau** **FK Ljemorac: Rubin Kazan** PFC Ryaghzilograd: PFC CSKA AS Punoichnogaux: Zürich **MFK Trnolevoce:Trabzonspor**
gktr25 TS O BAŞARILARI GEÇEN SENE Mİ YAKALADI????TS KOYMALARI GEREKİRDİ AMA CL DEKİ BAŞARILARA BAKIYORLAR.AYRICA GS AVRUPA SÜPER KUPASINI ALDIĞINDA PES 4 TE BİLE YOKTU.PES 5 TE GELDİ.