Orjinal Mesajı Yazan: PunisheR_58
en son ts şampiyon olduunda hanginiz doğmuştunuzki gelip burda ts nin şampiyonluu var ts yi koymaları lazımdı diyosunuz!! bi tek metedoruk var oda 5 yaşındaymış yani. aradan 25 sene geçmiş hala lafı ediliyo
güzel kardeşim tabikide yaşça küçük olanlar görmedi şampiyonluğu. bende 6 yaşındaydım son şampiyonluğunda. hatırlıyormusun desen hayal meyal. ha hatırlasam bile o yaşta pekte umrumda değildi:)
fakat şu açıdan düşün kurtuluş savaşında hangimiz vardık. hiçbirimiz yoktuk. fakat bu olaydan gurur duyoyoruz şimdi. trabzonsporda bizim için öyle bir şey. hatırlamasak bile görmesek bile bizim için bir destan yazmıştır ve bundan gurur duyarız.
trabzona hiç geldiniz mi bilmem. ben trabzonda yaşıyorum. şehir olarak sivası konyayı kayseriyi örnek vereyim. bu yaz hepsini gezdim. trabzon onların yanında çok küçük bir şehirmiş gerçekten. sivası hiç böyle güzel tahmin etmiyordum mesela. trabzondan şehirleşme açısından çok çok öndeler. trabzonun artısı denizi olması. o şehirleri gezerken aklıma birden trabzonspor düşüverdi. gerçektende büyük kulüpmüş ki o küçücük şehirden böyle bir destan yazabilmiş.
biz hala şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. hemde her sene. hiç bir ümitsizlik olmadan...
not: bu arada beşiktaş 14 yıl galatasaray 13 yıl şampiyonluğa ara verdiği dönemler olmuş. liverpool 20 yıldır şampiyon olamıyor. keza hertha berlin 26 yıl aston villa ise 28 yıldır şampiyonluk göremediler. sizce bu onların büyüklüğüne gölge düşürür mü?
konuyuda amma çarptırdık. şöyle bağlayalım bari : pes 2011 de türkiye süper liginin olması dileğiyle:)