Orjinal Mesajı Yazan: Immune
Benayoun'u çok iyi fiyata satmışsın.Transferler de iyi.Başarılar Muhammet.
Evet çok iyi fiyata gitti. Manchester City sağolsun.:) Teşekkürler.
Orjinal Mesajı Yazan: el lanzador
Başarılar dostum. Çok güzel bir kariyer olacağına eminim. Transferler çok güzel. Arda'yı United'a aldım. mc ml mr aml amc amr hepsinde çok iyi oynuyor :D Galatasaray ile eşleşmen ilginç olmuş. Hazırlık maçların çok iyi, ilk sezonda şampiyonluk hasretine son verirsin.
Teşekkürler dostum. İnşallah çok güzel bir kariyer olacak. Dediğin gibi Arda her mevkide çok iyi oynuyor. Açıkcası bende şaşırdım Galatasaray ile eşleştiğimi görünce. Değerli ve güzel yorumun için teşekkür ediyorum.:)
Orjinal Mesajı Yazan: Talha PINAR
Maçlar ve transferler güzel.
Teşekkürler.
Orjinal Mesajı Yazan: Headway
Muhammet,kariyerinde başarılar.Liverpool en sevdiğim İngiliz takımıdır,takip edilesi bir kariyer olacağa benziyor.
Sattığın adamları çok iyi fiyata satmışsın gerçekten. Alınan oyuncular da gayet iyi.Merakla bekliyoruz sıradaki maçları..Şampiyonluk kesin ama ŞL biraz zaman alacak gibi :P
Kolay gele ;)
Teşekkürler abi.:) Liverpool en sevdiğim İngiliz takımı o nedenle ile Liverpool'u seçtim.:) Manchester City bu oyunun en büyük avantajlarından biri.:p:D Şampiyonluk kesin gibi Şampiyonlar Ligi'ni de alacağız inşallah.:)
Orjinal Mesajı Yazan: macauley
Liverpool'a özlediği Premier League şampiyonluğunu kazandırırsın inşallah başarıları diliyorum. Kuyt ve Benayoun iyi fiayatlara gitmiş.
Manchester City sağolsun.:p:) Teşekkürler.
Orjinal Mesajı Yazan: ShadowBandits
Galatasaray 'a çok atmadan yen..:D Başarılar...
Galatasaray güçlü takım ya çok yemez zaten.:) Teşekkürler.
Orjinal Mesajı Yazan: The_Butcher
Başarılar Uzun Soluklu Kariyer Olması Dileğiyle
Teşekkürler.
Orjinal Mesajı Yazan: MaDkiLL
Başarılar. Uzun soluklu olur inşallah. Aquino muhteşem transfer bu arada...
Teşekkürler. Aquino Torres ile harika bir ikili oldu gerçekten.
Orjinal Mesajı Yazan: khAn01
Öncelikle Başarılar.Takımın bu trasnferlerden sonra rahat 3'e girersin ligde.Ş.Liginde Gsyle eşleşmendede zaten Ardayı alarak bitirmişssin şimdiden rakibini:p
Teşekkürler.:) Evet Arda'yı alınca Galatasaray'ı geçmek daha kolay olacak, hele Arda'yı Galatasaray'a karşı oynatınca.:p:)

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu'nda Galatasaray Ali Sami Yen'de Liverpool'u ağırladı. Liverpool üstünlüğü ile geçen maçı Gerrard ve Aquino'nun golleri ile 2-0 kazandı. Maçta sakatlanan Carragher en az 2 ay sahalardan uzak kalacak.
Barclays Premier Lig 1. Hafta | Liverpool - Bolton

Liverpool, Barclays Premier Lig'in ilk haftasında Bolton'ı Anfield Road'da konuk etti. Torres'in yıldızlaştığı maçı Liverpool 3-0 kazandı ve lige 3 puan ile başladı.
Barclays Premier Lig 2. Hafta| Liverpool - Blackburn

Barclays Premier Lig'i ikinci haftasında Liverpool Blackburn'ü konuk etti. Zorlu maçı Zhirkov ve Torres'in golleri ile Liverpool kazandı. İkinci lig maçında da galip gelen Liverpool çıkışını sürdürdü.
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu Rövanş Maçı | Liverpool - Galatasaray

Liverpool Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu Rövanş karşılaşmasında Galatasaray'ı ağırladı. Kıran kırana geçen maçı Aquino ve Torres'in golleri ile Liverpool kazandı ve gruplara katılmaya hak kazandı. Maçta sakatlanan Aquino'nun 3 hafta, Arbeloa'nın ise 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Şampiyonlar Ligi Grup Kuraları çekildi!

Liverpool Şampiyonlar Ligi'nde B Grubunda Zenit, Sporting Lisbon ve Fiorentina ile eşleşti. Liverpool ilk maçını Zenit ile yapacak.
Barclays Premier Lig 3. Hafta | Hull - Liverpool

Barclays Premier Lig'i üçüncü haftasında Liverpool Hull City deplasmanına konuk oldu. Torres'in yıldızlaşarak 3 gol attığı maçı Liverpool 3-2 kazandı ve üçte üç yapmış oldu. Maçta sakatlanan Zhirkov'un 1 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.