pesdelisi2 **beyler yakında johny patch 2 farklı şekilde upload edicem şifresi: "johny" olucak.demek istediğim üyeler için yapıyorum.sadece arşivlerin içinde benioku dosyasını okursanız sevinirim :D (daha upload edilmedi) upload ediliş şekli : tahminen 15-20 part arası -her biri 100mb- + torrent veya teklink olarak uploadlicam.**
kanka7 Yardım edin lütfen 0_text i biri lütfen bana qöndersin lütfen Allah ını seven varsa qöndersin yada buradan atsın linkini indirek bende The file status can only be queried by premium users - Purchase a premium account now! bu hatayı verior lütfen biri upload etsin yada atsın msn : alienation.s.e@hotmail.com
rooney665 Kardeş option file hatalı , GS 'yı seçiyorsun PSV ile oynuyorsun.İtalya ligi TSL olmuş.Formalar çok garip , Fenerin forması interin forması Yahu böyle adam gibi bir TSL 2010 save dosyası yok mu ?
OziLy Her şeyi indirip doğru kurduğuna emin misin sen?Kitserveri install ettin mi?Yoksa sadece option file'ı mı indirdin? fatalryhmer26 we 2007 (pes 2007 ) için kursam çalışırmı. çünkü bence bi farklılık yok da _M e l i h c a n_ ***Çok Çok güzel Bir eklenti Çok sağol Valla*** break99 Ben beşiktaşla master lig açtım beşiktaş tezahuratları olmuyo derbilerde gs fb ts tezahuratları var ama benim hiç bi maçta olmuyo ayrıca stadımda ise hiç seyirci yok gibi gözüküyo maçta ama sonra aralarda falan seyirci var gibi gösteriyo anlamadım gitt. :D tilberto la usaklar sızde kafa calısmıyo yeminle kadro nıye yenılıyonuz gelsenıze hamachıye 2vs2 maclar vs maclar yapak tek basınıza oynayacıgınıza netten oynayak kadro guncellı onlıne oynamak ıstıyosanız sadece onlınede ıss patch 2009 2010 calısır ama herkes de olması gerek o yamanın neyse uzatmayayım lafı beklıyom hamachıye yardım ederım kurlum ıcın ag adı PES6 SHOW şifre 123 webmasterosman johny kardes link kırık 0_text : HD Amblemler ve 14 adet skorboard çimler ve reklam panoları => http://uploaded.to/file/76p5gr onu upload edebilrimisn yeniden mertcan27 kardeş hd logonun linkini yenilermisin pascali s.a linkler ölümü hala çalışıormu.? güncellermsn. aslanonur94 arkadaşım linkler hata verio yenilersen çok iyi olucak aslanonur94 konu sahibi ilgilenmio ki indremedik doğru düzgün şu yamayı mustea1992 full verdiğin linkler silinmiş.. ScineLy sadece galatasaraya özen göstermişsin okadar yinede emeğine sağlık :S Johny6 yenı sezon için yenıden çalışmalara başlıyorum yüz ve forma yapımcısı arkadaşlar ulaşırlarsa bırlıkte yapalım bu senekini « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
break99 Ben beşiktaşla master lig açtım beşiktaş tezahuratları olmuyo derbilerde gs fb ts tezahuratları var ama benim hiç bi maçta olmuyo ayrıca stadımda ise hiç seyirci yok gibi gözüküyo maçta ama sonra aralarda falan seyirci var gibi gösteriyo anlamadım gitt. :D
tilberto la usaklar sızde kafa calısmıyo yeminle kadro nıye yenılıyonuz gelsenıze hamachıye 2vs2 maclar vs maclar yapak tek basınıza oynayacıgınıza netten oynayak kadro guncellı onlıne oynamak ıstıyosanız sadece onlınede ıss patch 2009 2010 calısır ama herkes de olması gerek o yamanın neyse uzatmayayım lafı beklıyom hamachıye yardım ederım kurlum ıcın ag adı PES6 SHOW şifre 123
webmasterosman johny kardes link kırık 0_text : HD Amblemler ve 14 adet skorboard çimler ve reklam panoları => http://uploaded.to/file/76p5gr onu upload edebilrimisn yeniden
Johny6 yenı sezon için yenıden çalışmalara başlıyorum yüz ve forma yapımcısı arkadaşlar ulaşırlarsa bırlıkte yapalım bu senekini