crayzua johny kusura bakma Tokatspor kadrosunu güncellemediğim optionu vermişim http://uploaded.to/file/nvpnmf en son kullandığım option buydu normalde , linkdekini indirip juve logosunu ekleyp bana indrmek için optionun linkini verirmisin
break99 tsl ve ingiltere,italya,ispanya ve milli takım formalarının partları hangileri? edit: tüm formaları indiriyorum ama barcelona nın inter maçında giydiği forma yok mu???
Johny6 yuzlerı sacları formaları ayrı ayrı vermıstım . onların hepsını ve kıtserverı hazır hale getırdım full olanı ındırırsen eger rar dan cıkarıp sadece oyunun kurulu oldugu dızıne koyacaksın baska bı ayara gerek kalmayacak
break99 bende tsl project yüklüydü şimdi onda master lig var johny patch i indirince gider mi master lig?
ayberk228 Orjinal Mesajı Yazan: Furkan_965 Arkadaşım çok süper bir yama yapmışsın ama bende bir sorunvar.Ben kitserver indirdim.Yamaları kurdum ama kitserverde install diyorum sorun veriyor sorunum sizce nedir.Sorunun resmini bir konu açıp koymuştum. javada bir sorun olabilir.
break99 ben tsl projectteki yazı stilini kullanmak istiyorum hala mümkün mü? birde müzikleri atmasak olur mu veya müzikler çok güzel mi? diye saçma bi soru sormak istiyorum :D güzelse onları da kullanıcam
kanka7 Ya beyler Ltfn yardım e_text olduu gibi dat dosyasına atmicakmıyız onu anlamadım bir anlatacak arkadaş ? maça girecek iken atıyor oyundan yardım Lütfen :(
Johny6 muzıkler guzel ındırmelısın =) yazı stılı konusunu bılemıyorum o yamanın yapımcılarına sor font dosyalarını verırlerse kullanalım bızde