crayzua yükleme işleimim bitti gerckden herşey çok güzelde facein 1. sını tekrar ındırdım olmadı zaten 5 klasorde yanlıs parola dedi ama yinede 5 klasörden i şey olmaz ounu oynuorum şimdi, 1 Eylül optionu sabrsızlıkla bekliyorum , bide logo olarak bnd sadece juuventusun karısmıs buarada son olarak fıfa spikeri türkçemi sölüo daha indirmedim de indirmesi uzun sürdüğü için sana sordum
lale23 benim pc kaldırmıor olabilir mi? Siyah ekran gelior da aynı crayzua ' nın hatası gibi 5 tane bende de verior ama oyuna giriorm maça girince siyah ekran:( pc özelliklerim 256 mb ekran kartı 512 mb ram işlemci 1.72 yardımlarınız için saol
Johny6 5 eylul yuz sac ve forma guncellemesı ve guncel map dosyaları eklendı hatalar eksıkler gıderıldı 1. mesajdan bakabılırsınız
Dio Hudson Gerçekten çok güzel bir yama.Çok iyi iş çıkarmışsınız:).Büyük bölümünü indirdim eğer sorum olursa söyleyeceğim
Johny6 yenı optıon fıle ve yuz yaz forma guncellemesını bugun yarın eklıycem yenı guncellemede partizan belgrade ekledım
crayzua johny ben tsl de bi tane logsu farklı oyuncuları yabancı takım var o takımın formasının yerinne Tokatspor u ekledim de , onun için takımdaki oyuncularının ismini deiştirecem deiştirirsem oyunda sorun olmaz dimi son olarak bide heryerde Tokatspor fan uyumlu logo arıyorum fakat bulamyorum bi kac dk nı ayırarak bana takımın hd logosunun yapıp resmini buraya atarmısın acaba
Johny6 http://img406.imageshack.us/img406/9429/tokatspor.png hd logo yapmayı bılmıyorum bunla ıdare edersn artık =)
crayzua yinede saol da peki dediğim tsl de fazla duran takımdaki oyuncuların ismini deiştirecem deiştirirsem oyunda sorun olmaz dimi
crayzua johny bu adresde Tokatspor hd logosunu buldum http://soccercenter.net/forum/konu/139043/pn/1/pp/10/sm/1589432 o dediğim tsl de artan son haliyle logosu karısmıs mavi olan o takımın ismi Antalyaspor olan Tokatspor yapıp adresdeki logyu ekleyip bittikden sonra optionu upload edip link olarak verebilirmisin
crayzua valla çok saol bide oyun etkilenmeden oyunun türkçe olmasını istiyorum böle imkan varmı , kramponların hangi oyuncada olduğunu nasıl anlayacaz son olarak pankartları hangi programla yapıyorsun
Johny6 -pankartları cok onceden ındırdıgım bı yamadan kullandım -turkce yapmak konusunda bı fıkrım yok -kramponları map dosyasının ıcınden oyuncu id lerinden bakabılırsın
crayzua hım boots map da hiç bi oyuncu idleriyle yazmıo sen kendinkini verirmisin idlerini bn senin idlerini kullanıyım hem aynı patchı kullanıoz