Evet beyler herkeze yorumlar için teşekkürler....
Uzun maraton sonunda bitti.
Turkcell süper Lig son 2 Maç...

Turkcell Süper Lig Ödülleri...

Turkcell Süper Lig Puan durumu....

Bekir Yıldız'ın Mehmet demirkol ile yaptığı röportaj...

Mehmet Demirkol:Evet öncelikle röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Bekir Yıldız:Önemli değil.
Mehmet Demirkol:İlk senenizde herkez takımı iyi yönetemiyeceğinizi düşünüyordu fakat siz
Görevinize devam edip tekrar uefa kupasını ülkemize getirdiniz ve Türkiye'de 2 kupa aldınız
Bunu nasıl değerlendiryorsunuz?
Bekir Yıldız:Tabi ki galatasarayın başına geçtiğimde basından olsun taraftardan olsun baskı
olacağını biliyordum fakat bu baskının altından takım olarak kalktık ve sezonu 3 kupa ile
tamamladık.
Mehmet Demirkol:Takım ilk sahaya çıktığı an herkez gördüki takım hep beraber oynuyordu
Forvetler defansa yardıma bile geliyordu ve takımda büyük bir arkadaşlık bağı kuruldu bunu
nasıl değerlendirceksiniz?
Bekir Yıldız:Benim kafamdaki oyun tarzı herzaman takım halinde mücadele etmektir ve ölede
oldu,takımım oyun takımını çok iyi sahaya yansıttı ve başarı geldi.Arkadaşlık bağına gelince
bu benim yaptığım bir şey değil Galatasaray'da bu arkadaşlık bağı ezelden beri var ben sadece
bu geleneği devam ettirdim.
Mehmet Demirkol:Yaptığınız önemli transferlere gelcek olursak Hıguaın,skjelbred,M.Torres,
Hamit Altıntop,M.Gomez gibi önemli transferler yaptınız bunu nasıl değerlendireceksiniz?
Bekir Yıldız:Bir kere şöyle bir gerçek varki ben bu transferleri tek başıma yapmadım yönetimle
beraber bir takım çalışması içinde yaptık.
Mehmet Demirkol:Sorularımızı Cevapladığınız için teşekkür ederim.
Bekir Yıldız:Asıl ben röportaj teklifiniz için teşekkür ederim.