Orjinal Mesajı Yazan: Exvision
Fikstür olacak yayınlamanın yasak olduğunu biliyorsun ve bunu bile bile yapıyorsun değil mi ? Şimdi yine ceza mı vereyim sana ?
Bu seferlik görmezlikten geliyorum ama tekrarı halinde gözünün yaşına bakmam.
Pardon abi bir daha olmaz ilk devre bitmişti ondan öle fikstür olarak koydum :) İyi niyetin için çok çok çok teşekkür ederim şafak abi:)
Orjinal Mesajı Yazan: Devil Man
Hangi güncelleme bu bu arada başarılar.
Burada sölersem reklam olabilir çok istersen özel mesaj yolu ile sölerim ;)
Diğer herkeze yorumlar için sağolun aradan önemli olanlara cevap verdim kusura bakmayım:)

Boluspor v Galatasaray

------
------

--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Eskişehir v Galatasaray

------
------

Galatasaray v Boluspor

Bursaspor v Galatasaray

------
------

Beşiktaş v Galatasaray

------
------

Gelenler...
Ufuk Ceylan

1.7 milyon $'a alınmıştır hayırlı olsun :)
Bomba 1
mathias jørgensen

Danimarka futbolunun parlayan yıldızı jorgensen 3 milyon $ gibi bir rakam ile alınmıştır.
Bomba 2
Giovani Dos santos

Meksika futbolunun parlayan yıldızı tottenhamda bu yarım sezonda sadece 1 maçta forma giydi ve satılık listesine tam 5 milyon$'a konuldu bende kaptım :)
Bomba 3
Altıntopların en altını HAMİT ALTINTOP

5 milyon $ gibi bir rakama alınmıştır!
Bomba 4
Golcülerin en golcüsü Mario Gomez

Alman ekolünden gelen Gomez bayern'de yedek kalmıştı ve satılık listesine konulmuştu 13 milyon $'a anlaştık.
Gidenler Toplu halde...