ismail_rijkaard Gürci maçı haric maçlar güzel ayrıca programı beğendiğin için sağol :D(lacivert için de geçerli ;)) bu arada porto'nun 23.hafta maçında porto'nun skoru görünmüyor? :) Edit;skoru anladım garip olmuş önce yenigli sonra beraberlik sonra galibiyet :)
EgemenCi *Yorumlar için sağolun.* *Skor çıkmamış beyler k.bakmayın 1-1 lik berbaerlikle son buldu o maç. Biraz yavaş gidiyyorum k.bakmayın iş yoğunluğundan dolayı anca gece 1 saat takılabiliyorum Fm'de önerileriniz bekliyorum*
ismail_rijkaard Gürcistan'lılar sana büyü yapmış :P Şaka bir yana olur böyle şeyler,insanlık hali.İleriki maçlarda bu skoru unutturursun ;)
Serd09 **portoyu bu hale getiren tıkır tıkır işleyen bir makina eden sen fildişi sahillerini de çok iyi bir seriye sokarsın ve takımı toparlarsın başarılarının devamını dilerim takipteyim:D**
EgemenCi *Yorumun için sağol . Arkadaslar k.bakmayın evde bulundugum süreler az odluğu için kariyerime devam ettim ama ss'leri koyamadım siteye bugun aksam mac sonuclarını fixtur şeklinde koyucagım sorun olmazsa .*
Wonderkjd **Milli takımda başarılar dilerim öncelikle Porto'yu üst seviyelere taşıdın sıra Fildişi'nde** ;)
EgemenCi Arkadaşlar k.bakmayın ss'leri koyamadım daha önceki yazımdada açıklamıştım ne için koyamadığımı o yüzden böyle koyuyorum maçları. Bir sezonun daha sonuna geldik
EgemenCi **Yok ayrıldım artık portodan burdan belirteyim . Şuanda sadece fildişini başındayım ama oyun icinde fildişi'li bir kaleci bulamıyorum yardım edermisinizz **