Hayatımda CM, Fıfa Manager gibi oyunlar oynamadım ve bilmiyorum. Kısacası FM'den başka Menajer'lik oyunu oynamıyorum hiç. Ancak bu sene videosuna baktım da Championship Manager baya iddialı sanırım. Eğer güzelse oyunu almayı düşünüyorum. Oyuncu hareketleri vs. güzel yapmışlar ama yine de oyunu bilmediğim için tedirginim biraz. Örneğin FM'ye bu sene başladım ve bana çok güzel bir oyun gibi geliyor. Mesela data editör olayı çok iyi. Bunun sayesinde oyundaki çoğu şeyi değiştirip ayrıca lig, oyuncu vs. ekleyebiliyoruz. Oyuncuların isimlerini Türkçe karakter ile düzenliyebiliyoruz. Kolay kolay takımları yenemiyoruz ve tabi ki de oyunda neredeyse tüm Dünya Ligleri ve en alt Ligleri'ne kadar var. Şimdi bütün bu özellikleri CM oyunu içeriyor mu veya ek bir özellikler var mı? Mesela;
-Maçların Zorluğu
-Data Editör
-Haberlerin genişliği (Örneğin Türkiye ile İspanya maçı olunca Haber'lerde, iki ülke arasında 1.700 km var ve bu taraftarların canını sıkıyor gibi :P Ya da her yıl Taraftar Günlüğü maçlarının düzenlenebilmesi vs..)
-Tatile Çıkma
Yukarıdakiler gibi özellikleri CM içeriyor mu? Buna benzer 2 oyun arasında ne farklar var? Özellikle Logo ve Face bakımından..