Orjinal Mesajı Yazan: ByBuRaK32
aranızda hiç türk takımlarının resmini gören varmı.varsa paylaşında bizlerde görelim.
Ben gördüm. Avusturyada oturuyorum ve burada bi fuar gibi yer var. Pes 2010 tam olarak tamamlanmış arkadaşlar ben oyunu oynadım. Oyun çok değişmiş sanki başka bir oyun gelmiş. 360 derece dribling de var tek kelimeyle mükemmel. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Sivasspor'u inceledim. Trabzonspor diye söylenen lisanssız takımın forma renkleri düz bordo ve düz mavi (kollar ters renk) oyuncu isimleri benziyor. (10 numara Emat Bulat). Fenerbahçe'nin çubuklu ve Sarı-Beyaz, GS'nin Parçalı ve Beyaz, BJK'nin Beyaz ve Siyah-Beyaz, Sivas'ında Çubuklu ile Beyaz formaları oyunda. Ülker reklamı normal maç yaparken var ancak Avrupa ligi oynarken kollarında Avrupa ligi arması olan formalar geliyor ve Ülker reklamı kalkıyor.
Animasyonlar süper olmuş ancak kötü bir haberim var bazı transferler oyuna eklenmemiş (Sneider halen Madrid'de, Xabi Alonso halen L'Pool'da.
Şimdi diyeceksiniz o kadar gittin neden resim çekmedin? Bunun sebebide her monitörün yanında kalıplı zenci güvenliklerin olması ve resim çekmenin yasak olduğunu her 1 dakkada bir söylemesi.
Oyunu neden bu kadar geç çıkartıyorsunuz oyun zaten hazır dediğimde ise, bu pazarlama ile ilgili ufak bir sır gibi anlamasız bir cümle kurdu bende tamam dedim eve geldim.