james23 sagol dostum guzel goruntuler paylaşmıssın.Orada Fifa ile mi karsılastırmıslar oyunu acaba? cunku fifa ile ilgili bir yazı var.
.Talha. Orjinal Mesajı Yazan: james23 sagol dostum guzel goruntuler paylaşmıssın.Orada Fifa ile mi karsılastırmıslar oyunu acaba? cunku fifa ile ilgili bir yazı var. Evet hatta FİFA ile dalga geçmişler:)
35_toll **Topa bakmayan futbolcu yok. :) Bir de ilk sayfadaki face farklılıkları her oyuncu için geçerli mi? Taktik ekranı da süper...**
ultrAslan BH iniesta da inanılmaz bir değişim var gerçekten 2. resimler gerçek profil resmi gibi:D böyle bir oyun için pc değiştirmek lazım:D
hapisci_78 pes 2010 çok iyi bir futbol oyunudur. sabırsızlıkla bekliyorum. heyecanlıyım. fragmannı izledim çok süpermiş. çıktığı anda alacağım. fifaya bin basar. fifa ne ki fifa pes'in tırnağı olamaz.
berbarus96 Orjinal Mesajı Yazan: 35_toll Arkadaşlar ilk sayfadaki futbolcu face'leri oyundaki her futbolcu için geçerli mi? Demoda ya ad oyun çıkınca anlayıcaz onu :) Oyunu Temmuz Sonu'na bitirseler de bi Gamleplay koysalar ya :(