35_toll Orjinal Mesajı Yazan: Cagri_ Abicim çok teşekkür ederim sana yardımcı olduğun için de pc'ye mi format atmam gerekiyor? Evet, ne yazık ki...
Dio Hudson Evet şimdi yine aynı sorun çıktı.Artık geri veriyorum flashı ama şunu anlamıyorum 4 kez değiştim ama hepsinde aynı sorun nasıl oluyor?1-2 tamamda 4'ünde de olması çok ilginç.
Dio Hudson Yok sorun bilgisayarda değil.Tam 5 bilgisayarda denedim hepsinde aynı.Artık geri verdim flashı.İnternettende araştırdım , Bu flashların 4'te 3'ü bozuk çıkıyormuş.
Dio Hudson Evet bu kez Toshiba alacağım.Kaliteli olduğunu söylüyorlar.Hemde ne olursa olsun kırılmadığı sürece değiştirebilme imkanı varmış.
Dio Hudson :D:D Bozulursa . Her ne olursa olsun derken arızaları kastetmiştim ama ben yanlış anlattım :D
35_toll Orjinal Mesajı Yazan: Cagri_ :D:D Bozulursa . Her ne olursa olsun derken arızaları kastetmiştim ama ben yanlış anlattım :D Hee :) Ama bir şeyi bozmaktan kolay ne var ki? :D Sen yeter ki iste ;) Güveniyorum ben sana.. :D
Dio Hudson Yok ama sohbet etmişizgibi oluyor konuşacaksak burada olmaz :) Neyse uzatmayalım konu kilitlenebilir.