Cesc_Fabregas Aston Villa - Blackburn Rovers - Wigan Athletic stadyumları aston villa blackburn rovers wigan athletic
ugur ozkan 94 abi çok güzel emeğine sağlık. bende 2-3 tane tsl stadlarından istesem. -Denizlispor -Gaziantepspor -Kayserispor -Bursaspor -Antalyaspor bunları yapabilirmisin?
Cesc_Fabregas Orjinal Mesajı Yazan: Cesc_Fabregas http://www.sendspace.com/file/g9fl84 diğer stadyumların yapımını burdan takip edebilirsin. Tıkla
_AsiRuH_ Orjinal Mesajı Yazan: ugur ozkan 94 abi çok güzel emeğine sağlık. bende 2-3 tane tsl stadlarından istesem. -Denizlispor -Gaziantepspor -Kayserispor -Bursaspor -Antalyaspor bunları yapabilirmisin? Arkadaş stadları yapmıyor , paylaşıyor ;)
Cesc_Fabregas Orjinal Mesajı Yazan: _AsiRuH_ Orjinal Mesajı Yazan: ugur ozkan 94 abi çok güzel emeğine sağlık. bende 2-3 tane tsl stadlarından istesem. -Denizlispor -Gaziantepspor -Kayserispor -Bursaspor -Antalyaspor bunları yapabilirmisin? Arkadaş stadları yapmıyor , paylaşıyor ;) evet: stadyum yapımcısı değilim paylaşıyorum
_AsiRuH_ **Allianz Arena bi ara vardı bende ve çimler iğrençti yeni yapılanı var mı eğer varsa paylaşmanı rica ediyorum.**
MaDkiLL Şu oyunu oynadığımdan beri, adam gibi bir Stamford Bidge görmedim. İlerki zamanlarda yapan çıkar herhalde. Yabancı sitelerde bulan olup paylaşırsa, sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
kone_61 lan al bendende o kadar şu oyunu oynadıgımdan beri adam gibi bir allenz arena old trafford anfild road stadıum gormedım:d