Doğuştan Beşiktaşlıyım diyen adama bakar mısınız? "Fenerbahçe beni çağırsa imzalardım." diyor. Siz hala M.Topuz'un Beşiktaşlı olduğuna inanıyor musunuz?
Yahu hadi Aziz Yıldırım yalan söylüyor, Rıdvan Dilmen de mi yalan söylüyor? Rıdvan Dilmen'e "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum." demiş M.Topuz. Doğuştan Beşiktaşlı olan adam böyle bir laf etmez, başkana ulaşmaz.
Başkana helal olsun yalnız, Topuz kendisini aradığında "Biz seni almak istiyoruz, ancak Mamur'a ayıp olur, kendisiyle görüşelim, sonra arayacağız seni." demiş. İşin ilginç yani Topuz "Gerekirse oynamam, geleyim size." tarzında bir şeyler söyleyince başkan reddetmiş, kurallara aykırı demiş, etik değil demiş.
Adamın baskı altında olduğu kesin. Arkadan menajerler bir şey söylüyor ikide bir, zaten konuşmasından o kadar belli oluyor ki M.Topuz'un. İki gün önce Beşiktaş forması giyip "Doğuştan Beşiktaşlıyım" diyen adam, bir hafta önce Aziz Yıldırım'ı ve Rıdvan'ı arayıp Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylüyor.
Ne acıdır ki menajeri de "Eğer Aziz Başkan bize atla gel dese gidip imzalayacaktık." diyor. Ben böyle şey görmedim. Doğuştan Beşiktaşlı adama bakar mısınız? Menajerine Demirören kaç milyon dolar verdi, çok merak ediyorum...