"Ben Beşiktaşlıyım !.."
Mehmet Topuz transferi Fenerbahçe ve Beşiktaş kulübünü karşı karşıya getirirken; Kayserispor'un bonservisini 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdiği Mehmet Topuz "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi. Topuz bu açıklamayı saat 14.00'da Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında yaptı. Topuz'un bu açıklamasının üzerinden yaklaşık üç saat geçtikten sonra ise Kayserispor kulübü yıldız futbolcunun bonservisini Fenerbahçe'ye verdi. Şimdi gözler Mehmet Topuz'un bu gelişen olaylara takınacağı tavıra çevrildi.
Kimde oynayacağını bilemem ama bu açıklamadan sonra Fenerbahçe'de oynasa fenerlilerin içine bu laflar sinecekmi,bizleri Beşiktaşlıyım diyip kandıran Tümer Metin'in halini gördük birdaha kendine gelemedi halen askerliğini uzatmak hayeliyle Yunanistanda oynuyor.Sonucda her türk evladının kutsal vatanımızı koruduğu o üniformayı giyecek kaçış yok bundan.Paradan daha önemli şeyler vardır dünyada kişilik,karakter ve en önemlisi Dik bir duruştur.Eğerki bu konuşmadan sonra topuz Fenerbahçe'de oynıcaksa Fenerbahçe'lilere hayırlı olsun yarında fenerliyim der başka klübe gider.
Beşiktaş etik olarak yanlış yapmış diyen fenerbahçe'li kardeşlerim ve arkadaşlarıma sözüm futbolcu bir eşya veya mal değildir,rızası olmadan hiç bir klübe bonservisi verilemez bir futbolcuyu almak istiyorsanız önce futbolcunun rızası alınır ve oynamak isteyip istemiceği sorulur bu şartlar altında alacak klüp ve futbolcu anlaşır ve son aşama futbolcunun klübüyle bonservis konusunda anlaşmak üzere masaya oturulur.Dünya futbol piyasasında bunun bir çok emsali vardır ve tüm sonuclar futbolcu nerde oynamak istemişse futbolcunun istediği doğrultusunda sonuçlanmıştır.Burda fenerbahçe ve Beşiktaş'lı kardeşlerim sonuçda parayıda kazanacak kişi Mehmet Topuz'dur birbirinizi kırmaya değmicek bir konu üzerinde tartışıp duruyorsunuz zaman herşeyi gösterir yanlız futbolcu nerde oynamak istiyorsa orda oynıcaktır;)