HacKing Orjinal Mesajı Yazan: RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: HacKing emeğine sağlık ama bence Galatasaray 2007-08 sette kırmızı fazla açık olmuş daha koyu bir renk kullanssan daha ii olurmuş gibi geldi bana:D Yorumun için teşekkürler. yalnız kırmızı formanın kırmızısı mı açık olmuş yoksa diğerleride mi? sadece kımızı açık olmuş bence tok bir kırmızı daha iyi dururdu tabii tercih meselesi böyle de ii duruyor. MertCelik Ellerine sağlık güzel çalışmalar... RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper Ellerine sağlık güzel çalışmalar... Teşekkürler. _FT_9 ya bu kitserverden nasıl forma atcam bi yardım etseniz şu işi bi beceremedim fifadaki ne kolaydı yav RichardAlpert kardeş o zaman ggs programını indirip kur sonra oyunun kurulu olduğu yerdeki img klasörünü aç ordaki cv06 dosyasını ggs programıyla aç devamını bu konuda anlatmıştım ona göre yap http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=120994&pagenumber=2&perpage=10 _FT_9 bende cv06 yı başka yerden açmaya uğraşıyodum çok saol kardeş yavuss hepsi süper :d RichardAlpert **Teşekkürler. İstek var mı arkadaşlar?** Bdm02 *bütün formalar çok güzel ellerine sağlık yalnız Fener Bahçe birazcık açık olmuş.* RichardAlpert Buyrun arkadaşlar uzun zamandır forma yapmıyordum böyle bi çalışma yaptım çizgilerle oynadım biraz bence güzel oldu. beytan bedendeki logolar çok kötü. MertCelik ellerine sağlık ama logoları kes yapıştır yapmışsın. :S Butwhoan Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper ellerine sağlık ama logoları kes yapıştır yapmışsın. :S Katılıyorum senın gibi forma ustasına hiç yakışmamış bence!:( RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: Batuhan_unal Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper ellerine sağlık ama logoları kes yapıştır yapmışsın. :S Katılıyorum senın gibi forma ustasına hiç yakışmamış bence!:( Yorumlarınız için teşekkürler.Artık dikkat ederim bu konuya. Carricudizilla formanın sırt kısmındaki ufak bi kırmızılık varya onu sarı yapman lazım ön tarafla birleşen parçanın devamı o.ama genel olarak iyi. sana önerim model:139 collar:0 yap çok şahane duruyor. RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: Carricudizilla formanın sırt kısmındaki ufak bi kırmızılık varya onu sarı yapman lazım ön tarafla birleşen parçanın devamı o.ama genel olarak iyi. sana önerim model:139 collar:0 yap çok şahane duruyor. Evet anladım teşekkürler önerin içinde teşekkürler bu konuyu pek anlamıyorum collar ı model i filan ama dediğini denicem. Real Madrid 09-10 Home Temp. için esseq(CPT) e teşekkürler. metty3393 çook güzel olmuş eline sağlık ben galatasaraylıyım seneye beyaz formamız bu olacak ispanyanın forması bu şkilde esseq Orjinal Mesajı Yazan: RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: Carricudizilla formanın sırt kısmındaki ufak bi kırmızılık varya onu sarı yapman lazım ön tarafla birleşen parçanın devamı o.ama genel olarak iyi. sana önerim model:139 collar:0 yap çok şahane duruyor. Evet anladım teşekkürler önerin içinde teşekkürler bu konuyu pek anlamıyorum collar ı model i filan ama dediğini denicem. Real Madrid 09-10 Home Temp. için esseq(CPT) e teşekkürler. harika olmuş kardeşim eline sağlık.. inş temp daha çok işine yarar.. not: önceki formalarına göre beyaz tonunu çok güzel ayarlamışsın.. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
_FT_9 ya bu kitserverden nasıl forma atcam bi yardım etseniz şu işi bi beceremedim fifadaki ne kolaydı yav
RichardAlpert kardeş o zaman ggs programını indirip kur sonra oyunun kurulu olduğu yerdeki img klasörünü aç ordaki cv06 dosyasını ggs programıyla aç devamını bu konuda anlatmıştım ona göre yap http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=120994&pagenumber=2&perpage=10
RichardAlpert Buyrun arkadaşlar uzun zamandır forma yapmıyordum böyle bi çalışma yaptım çizgilerle oynadım biraz bence güzel oldu.
Butwhoan Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper ellerine sağlık ama logoları kes yapıştır yapmışsın. :S Katılıyorum senın gibi forma ustasına hiç yakışmamış bence!:(
RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: Batuhan_unal Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper ellerine sağlık ama logoları kes yapıştır yapmışsın. :S Katılıyorum senın gibi forma ustasına hiç yakışmamış bence!:( Yorumlarınız için teşekkürler.Artık dikkat ederim bu konuya.
Carricudizilla formanın sırt kısmındaki ufak bi kırmızılık varya onu sarı yapman lazım ön tarafla birleşen parçanın devamı o.ama genel olarak iyi. sana önerim model:139 collar:0 yap çok şahane duruyor.
RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: Carricudizilla formanın sırt kısmındaki ufak bi kırmızılık varya onu sarı yapman lazım ön tarafla birleşen parçanın devamı o.ama genel olarak iyi. sana önerim model:139 collar:0 yap çok şahane duruyor. Evet anladım teşekkürler önerin içinde teşekkürler bu konuyu pek anlamıyorum collar ı model i filan ama dediğini denicem. Real Madrid 09-10 Home Temp. için esseq(CPT) e teşekkürler.
metty3393 çook güzel olmuş eline sağlık ben galatasaraylıyım seneye beyaz formamız bu olacak ispanyanın forması bu şkilde
esseq Orjinal Mesajı Yazan: RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: Carricudizilla formanın sırt kısmındaki ufak bi kırmızılık varya onu sarı yapman lazım ön tarafla birleşen parçanın devamı o.ama genel olarak iyi. sana önerim model:139 collar:0 yap çok şahane duruyor. Evet anladım teşekkürler önerin içinde teşekkürler bu konuyu pek anlamıyorum collar ı model i filan ama dediğini denicem. Real Madrid 09-10 Home Temp. için esseq(CPT) e teşekkürler. harika olmuş kardeşim eline sağlık.. inş temp daha çok işine yarar.. not: önceki formalarına göre beyaz tonunu çok güzel ayarlamışsın..