Butwhoan **Model hep aynı logolar falan değişik bütün formalar aynı sadece renkleri değişik.:rolleyes: **
Butwhoan **Bendende istek Arsenal 2009-2010 away istiyorum .** Kafana göre atarak yapma aynısı olsun gerçekteki gibi...
xanberk Orjinal Mesajı Yazan: RichardAlpert Buyrun arkadaşlar elimdeki 2009 model templatelerle hazırladığım formalar GALATASARAY SS LER FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ SİVASSPOR ARSENAL neden formaları editliyorsun (çalıyorsun?
RichardAlpert **bunu belirttim zaten editliyorum diye yapıyorum güzel oluyor ve paylaşmak istiyorum**
DoHaVO Orjinal Mesajı Yazan: Berke Yaman formayı yaparken hangi programı kullanıyorsun Bende forma yapıyorum.Kullandığım program genellikle photoshop oluyor.Kimide paintte yapıyor ama san painti tavsiye etmem.En güzeli phtoshop(fotoşop)
by prince photoshop olmadıı belli cunku gs nin ss'de sorttaki o beyazlık olmaması lzm yani paint dısındaki programlarda böyle bir sorun olmaz
DoHaVO Yooo bende hiç öyle sorunlar olmuyor valla.Bu photoshop biraz merak ister kurcala bak nasıl çözersin..
by prince bn photoshopta sorun oluyor demedim o formayı düzenle deyip paintte aç sonra kaydedip oyuna at böle boş yerleri beyaz gözüküo bizde biliyoruz photosopu
RichardAlpert **bnde photoshop kullanıyorum ama photoshop un cok fazla bilmediğim için paint ve fireworks den de yapıyorum bazen**
by prince işte bu yüzdende gs formasındaki gibi beyazlık sorunu oluyor bnce fhotoshop u öğrenmelisin formaların gercektende gzl olmus ama fhotosopla normalden daa kaliteli olur
RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: dohavo Bencede painti bırakmalısın.Photoshop+fireworks kullanmalısın.;) tavsiyen için teşekkürler ama ikisinide kullanmayı çok iyi bilmediğimden ince işleri paintte yapıyorum
RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: dohavo Eğer uslubumu sert bulduysan özür dilerim ama sert konuşmak istemedim yanii.:o hayır ya ben sadece açıklama yapmak istedim asıl sen kusura bakma ;)
Butwhoan **formadan çok (galatasaray forması için dediklerim Başlıktaki soyledigin forma)hırka benzemiş hiç begenmedim ama en baştaki harikanın harikası bide logolar çok kötü:D**
DoHaVO Orjinal Mesajı Yazan: RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: dohavo Eğer uslubumu sert bulduysan özür dilerim ama sert konuşmak istemedim yanii.:o hayır ya ben sadece açıklama yapmak istedim asıl sen kusura bakma ;) Heh işte insan dediğin böyle olur.