selocannok siyah ekranda ilk (78.13) local ip yi yazıyoz tm sonra internet ip istiyo o nedir?ayrıca onları sallasak bile hatta passoword bölümüne 1234 yerine 4184175158 bile yazsan bağlanıyo match roomlara ama ondan sonra bişey yapamadım ya kimse yok incintop oynuyo ya da ben manual mi yazcam adresleri mesela -SCN PES 6-pesdelisi- gibi vermişler ya
_AsiRuH_ orası hamachi ayarlarına bağlı hamachiden başka ağa katıl deyip Bianconero ( PES 6 ) ŞİFRE 123 ekle oradaki u10 benim ;) orada konuşuruz;)
selocannok verdiklerini oyunun dizinie atıp host yazana tıklıcaz ıp yazıp enterlıycaz sonra altta bi daha istiycek oraya ne yazcaz sen tek tek yazılcak adımları yazsana
selocannok o zman nasıl olcağını da söylede rahata kavuşalım daha bzim de aklımız basıyo bi yol göster
_AsiRuH_ Valla şifreyi yalnış haıtrlıyormuşum o zaman :( pesliğ şifre 123 ekle bunu bakalım bu doğrumu
DJ Buraq **umut saol online oynayabildim sonunda seninle ama pes 6 online'den çıkarken ben esc ile çıktım X ile çıkmadım problem olurmu**