dogu78 arkadaşlar lütfen yardım edin dediklerinizi yaptım ama goalserver6 yı başka siteden indirdim oyundan networka girince testing felan dio ilk sona bu hata cıkıo ne olur yardım edin lütfen
ultraaslan1507 slm arkadaslar biri bana saglam bir ag verebilirmi bide mail adresini verirse oda iyi olur cünkü hic birsey anlamiyorum, ayrica iyi pes 6 oynarim e-mail adresim: galatasaray_15burdur@hotmail.com
_AsiRuH_ **Pes10'a geçtiğim ve pcye format attığımdan dolayı dosya bende yok artık yoksa linki yenilerdim ;)** **Ama zaten pes6 devri kapandı online ağlarda bomboş artık unutalım pes6 yı yani ;)**
tilberto ag adı PES6 SHOW şifre 123 pes 6 forever tabi 2vs2 mac sadece pes 6 da var be lagsız oyun bıde
ferhat_uzun Kardes bi banada anlatirmisin lutfen coq ihtiyacim war ... cancan_kaya@hotmail.com arkadaslar lutfen anlatin biriniz coq lazim ....
_Aslano_ yeni pes 6 ağı açtım ağ adı: tatangapes6 şifre:123 1- Dosya için çok teşekkür ederim. 2- Ağa katıldım..
pasali_genclix yeni pes 6 ağı açtım ağ adı: tatangapes6 şifre:123 1- Dosya için çok teşekkür ederim. 2- Ağa katıldım.. Nasıl Katıldın.