Aslında Aile Ama, Münazaranın Amacı Doğru Olanı Değil En İyi Savunulanı ve Açıklananı Seçmek.Bence Okul Tarafında Olduysan.Şöyle Diyebilirsin;
Okullardaki Eğitim Aile Eğitiminden Daha Önemlidir Çünkü;Günümüzden Örnek Verecek Olursak; Öğretim Düzeyi Yüksek Olmayan İnsanların İstediği Yerlere ve Hedeflediği Yerlere Gelemediğini Bizim Hayatımızda En Önemli Yeri Kaplayan Okuma,Yazma,Ahlak vs. nin Okulda Kazanıldığını Ailenin Sadece Buna Ön Ortam Hazırladığını Şayet Okuldaki Eğitim ile Ailedeki Eğitimin Asla Boy Ölçüştürelemeyeceği Sadece Bilgi Ve Manevi Anlamda Değil Birlik,Beraberlik,Dayanışma,Arkadaşlık Ortamının En Güzel Tanıtıldığı ve Yaşandığı Yerdir Okul. Eğer Okuldaki Eğitim Aksarsa Bilgi Anlamsız Bir Hal Alır.Ve Ülkeden Çıkan Nitelikli İnsan Sayısının Azalmasına Sebep Olur.Eğer Şayet Okullardaki Eğitim İyi Olsaydı Kimsenin Yutdışında Okuma Hayali Olmazdı.Ve Bir Çok Nitelikli İnsan Örneğin;Dünyanın En İyi Kalp Cerrahı Bir Türk Türkiyede Yaşıyor Olurdu.Okullardaki Eğitim eğer İyi Olsaydı.Şuanda Bir Çok Alanda İleri Bir Ülke Olurduk.Geçmişten de Bir Örnek Verecek Olursak;
Osmanlının Bile Çöküşünde Medreselerde Verilen Eğitimin İyi Verilememesi Öğretmenlerin İyi Seçilememesi Olmuştur.Eğer Okullardaki Eğitime Önem Verilmezse Her Ülkenin Sonu Osmanlı Gibi Olur Diyerek Bitirebilirsin, Batuhan.