.NecromanceR. Evet soru basit ben ya sırayı karalarım ya da kızlarla hertürlü konuşurum:DMaksat muabbet:D Sizler ne yaparsınız??
Mr.Danger **Defter kitapların boş kısımlarına saçma saçma şeyler çizerim.Olmadı arkadaşlarımı rahatsız ederim :P**
Venom Orjinal Mesajı Yazan: adu 8.40 derslerinde özellikle; kafayı koydummu sızarım :) Canım sıkılınca uyurum yani bir bakıma :p Sorma ya 8:40 yok mu genelde yataktan kalkamıyorum gerçi ama :)
yasinmutti Ders sabahsa kafayı koyar uyurum:D ,diğer vakıtlerde cep telefonun faydalarından yararlanırım( msj,oyun muzık ) :)
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: adu 8.40 derslerinde özellikle; kafayı koydummu sızarım :) Canım sıkılınca uyurum yani bir bakıma :p Benim için böyle saat zorunluluğu yok. Saat 13.30'da olsa bile ders kafamı koymadan bile uyuyabilirim. Çok geliştirdim kendimi derste uyumak konusunda. Hiç çaktırmadan akşama kadar uyuyabilirim amfide. (ya da normal sınıfta)
D.V.S 7 **Canım sıkılınca uyurum. Belli bi saat yok her saatte uyuyabilirim.:) Önceleri acemiydim biraz hocalar çakıyodu. Enes abi gibi çok geliştirdim kendimi ve hocalar hiç çakmıyor diyebilirim.:)**
Bukalemua Gıcık kızların kafasına silgimden küçük bir parça alıp kızın kafasına atarım. Hep Kafasının içine giriyor nedense :)
Anxiety Cam kenarında oturduğum için dışarıyı izlerim. Sıkılmasam bile dersi hep bu şekilde dinlerim. Öbür türlü anlamıyorum. :P
brn36 Sabah ilk 2 derste sızarım genelde bu dersler Din kültürü olur.İlk dersler Hareketli ise uyku kaçıyor :d