denizci1903 Besiktas Kim U Don cağlar birinci raul Albiol vidic drenthe essien messi kaka silva c.ronaldo chirne yedekler: hakan arıkan ferdinand carvalho bonnart nocerino sunny arda turan robinho guovinco nani aguero obinha cisse
playeray yeni aldığım oyuncular: r.carlos, kuzmanovic, lyng, k.lualua, guardado, heitinga, fredriksson daha var mı hatırlamıyorum. gidenler: sivok, uğur inceman, hakan arıkan, erkan "zengin" daha var mı hatırlamıyorum. en kısa zamanda resim çekip yollucam.sezon 2013/2014, kadro tam 32 kişi
hiqh.Love -------volkan-------- G.Gönül-----Puyol----bilica------A.santos ------------------C.baroni------------------ KaKa----------------------------------------B.krkic L.Messi-------agüero-------ronaLdo ßnm kadromda ßu aRkadaşLar :D
playeray o adamların içinde bilicanın ne işi var kendin yapmışın anlaşılan :D bende ismail falan kendim yaptım hep
ozkan18 Takım: BEŞİKTAŞ Sezon: 2009-2010 Kadrom: Ayarım: Takım Maaşım: inanmayanlar olabilir :D aldığım oyuncuların hemen hemen hepsi boşta :D yama yüklü almanya ligi var master lige eklenmediği çin oraya giden(hleb vs) oyuncular hep boşta kalıyor :D onları topluyorum bende :D oynadığım ligi de görebilirsiniz en güçlü takımları topluyorum onların arasında oynuyorum. şu ana kadar sadece 26 galibiyet-1 malubiyet 0-beraberlik le 2. olan ManU ya 24 puan farkım var :D ayarın master lig i çok zor değilde zorda başlamamın sebebi yamamdaki aptallık.görüşme listemdeki oyuncuların gelme % lerini göstermiyo. bu sezon sonunda çok zora çıkartıcam.
playeray 1-Okaka'yı aldım karşılığında Lyng'i verdim yani takas (Roma) 2-Obertan'ı aldım S.Özkan'ı verdim yani takas :D (Chelsea) Bu arada Master Lig Seviyesi ne işe yarıyor ??? ben normal yapmıştım onu
hiqh.Love okaka cok ii ya adam daha 23 yaşındo top sürme ßecerisi feLan şut çekme cok ii adam ßnde chelsea da aLamıorm ßi türLü ucuza wermioLar :D
ozkan18 Orjinal Mesajı Yazan: playeray 1-Okaka'yı aldım karşılığında Lyng'i verdim yani takas (Roma) 2-Obertan'ı aldım S.Özkan'ı verdim yani takas :D (Chelsea) Bu arada Master Lig Seviyesi ne işe yarıyor ??? ben normal yapmıştım onu oyuncuları alma seviyen. kolay olursa herkezi alırsın. zor olursa daha zor geliyorlar işte :D okaka dayanıksız 1 yarı zor gidiyor. o yüzden hiç alma taraftarı değilim ;)
ZB_uGuR_ FC Barcelona 2011/2012 1.v.valdes 2.puyol 3.maldini 4.d.alves 5.clichy 6.denilson 7.y.toure 8.messi 9.arda t. 10.ronaldo(brazilian) 11.henry 12.diego 13.caceres 14.n.dorin goian 15.taiwo 16.xavi 17.iniesta 18.gouffran 19.bojan krkic 20.walcott 21.ibrahimovic 22.adriano 23.crouch 24.abidal 25.ibrahim toraman 26.naldo 27.rami 28.obinna 29.agbonlahor
playeray Orjinal Mesajı Yazan: ozkan18 Orjinal Mesajı Yazan: playeray 1-Okaka'yı aldım karşılığında Lyng'i verdim yani takas (Roma) 2-Obertan'ı aldım S.Özkan'ı verdim yani takas :D (Chelsea) Bu arada Master Lig Seviyesi ne işe yarıyor ??? ben normal yapmıştım onu oyuncuları alma seviyen. kolay olursa herkezi alırsın. zor olursa daha zor geliyorlar işte :D okaka dayanıksız 1 yarı zor gidiyor. o yüzden hiç alma taraftarı değilim ;) o dediğin transfer sıklığı değilmi ?
silENNce Takımım: Galatasaray Taktik:4-3-3 Sezon: 2012-2013 Oyun Modu:Professional Transfer Modu:High **Kadrom:** Diego Sergio Ramos Emmanuelsson Micah Richards A.Ferdinand Javi Martinez Walcott Diego Capel Christiano Ronaldo Arda Agüero **Yedekler:** Ramon Rafael Jansen Semih Kaya Pique Denilson Elano Bonnet Dos Santos Martins Fernando Torres Wolf Nyatanga Bentdner Baros İlk sezonun sonunda şampiyon olduktan sonra takımdaki oyuncuların tamamını takasta kullanarak çok ucuz maliyetlerle transferler yaptım. İyi para verdiğim bir tek Ronaldo ve Torres var.Onlarıda yeni aldım param ancak yetti :) Toplamı 50,000 falan olmuştur. Şu an ligde ve kupalarda yenilgisiz tek beraberlikle ara transferden sonra ikinci yarıya başladım. Arda asist lideri. Agüero gol krallığında lider durumda.
J.O.K.E.R Takımım : MALAGA C.F. Sezon : 20$08-2009 Kadrom : GK 1 ARNAU DF 2 JESUS GAMEZ DF 3 WELIGTON DF 4 MANU TORRES DF 5 OMAR HERNANDEZ MF 6 XAVI TORRES MF 7 JORDI PABLO MF 8 FERNANDO CF 9 FORESTIERI CF 10 DAVID GONZALEZ MF 11 LUQUE DF 12 IVAN GONZALEZ GK 13 MUNUA MF 14 APONO DF 15 STEPANOV MF 16 EDU RAMOS MF 17 DUDA MF 18 VALDO CF 19 ADRIAN CF 20 OBINNA CF 21 BAHA CF 22 EDINHO CF 23 CAICEDO DF 24 JUANITO GK 25 FRAN MORENO
Dark_Desert_Eagle Kaleci:G.Buffon,Diego,Akınfeev Defans:Evra,Dani Alves,Ricardo Costa,Giorgio Chiellini Orta Saha:Felipo Melo,Gerrard,Dejan Stankovic,Cahill Forvet:Fernando Torres,Agüero,Jo,E.Adebayor,Yakubu
by_lanet benim kadrom 1:FOSTER 2:FERDİNAND 3:GUNTHER 4:SERGİO RAMOS 5:TAİWO 6:PARK Jİ SUNG 7:CHİRNE 8:RONALDO 9:NANİ:(GİOVİNCO) 10:BİRSA 11:ROONEY