Ah be Bülent Korkmaz maça ne diye deplasman takımı gibi başlatırsın takımı. Bülent Korkmaz geldiğinden beri iyice geri yaslanıp oynamaya başaldı Galatasaray. Rakibe saldırmıyor bunaltamıyor eskisi gibi.
Ahı gitmiş vahı kalmış Hasan Şaş'ın bi suçu yok. Ligde oynat bari de adamın ayağı top görsün biraz sonra böyle hayati bir maçta kurtarıcı diye alırsın.
Lincoln'ü ilk Hamburg maçında oyundan çıkarttığında Lincoln gitti tamam artık asla oynamaz bu adam demiştim. TS maçında kulübede oturması tuzu biberi oldu. Ve sanırım GS formasıyla son maçında tek olumlu hareketi yok top istemedi yürüdü durdu. Kalli gibi Bülent de küstürdü herifi. O da pek bi çıt kırıldım da hiç değilse o oynayınca kaybetmiyorduk nerdeyse hiç.
Arda, Milan Baros, Kewell, Hakan Balta, Volkan, Barış, Ayhan ellerinden gelenleri yaptılar. Birer aslan gibi mücadele ettiler ama bikaç Galatasaray ruhundan yoksun adam yüzünden gitti tur. Özellikle Baros ve Arda'ya helal olsun.
Her zamanki gibi öne geçip yedik golleri, buna bir dur demek lazım artık. Bir de savunma takımı anlayışından çıkması lazım Bülent Korkmaz'ın.
Hamburglu arkadaşlara tebrikler. (Yine foruma hiç bakmadım, geçen Hamburg maçında forumdan bi kişi bana mı dedin falan demişti de) Şerefimizle ezilmeden mücadele ettik, olmadı.:)