Baros oyundan çıkarken formasını öpmeden önce saha kenarına gelirken üzerine yabancı maddeler atılmaya başlandı. Ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok kimsenin. Eğer Trabzon emniyeti bu kişileri maçlara almaya devam ederse Trabzonspor'a kötülük yapmış olur. LigTv nin sitesindeki bir görüntüde çok bariz bir şekilde yabancı madde atan birinin yüzü belli durumda. Buna rağmen görüntü ile tespit edilmiş kişilere ceza verilemiyorsa ben o emniyetden şüphe ederim.
Baros oyun içinde durduk yere yerde kalmıyor ama profesyonellik gereği son pozisyonda süreye oynamak için kendini yere bırakmış gibi bir görüntü var. Seyircinin tepkiside buna. Tepki olur ama eline ne geçtiyse oyuncuya atmakta tepki değil fanatikliktir.
Trabzonun penaltısı verilmemiş diyor bazı arkadaşlar Emre Aşık ile Gökhan Ünal mücadelesinde. Alakası yok penaltı ile o pozisyonun. Ne kolla bir çekme var ne bişey. Omuz omuza bir mücadele var. Güçlü olup ayakta kalanda Emre olmuş. Topun önüne geçerek Gökhan'a engel olmaya çalışmış.
Baros Galatasaray'ın birinci forveti ama kart görmek için kendini çok zorluyor. Daha sonra maçtan sonra açıklama yapıyor çok salakça kartlar görüyorum diyor. Bunları saha içinde de düşünse ne iyi olacak. Saçma sapan bir kart ve haftaya cezalı durumda.
Golü yediğimiz dakika bizim adımıza çok şanssız bir andı. Arda'nın sakatlanması bu golü yememizdeki en büyük neden bence. O bölgede geriye kadar gelip bir çok defa topları çıkartan Ardaydı çünkü. Colman orda boş kaldı ve golü attı. Savunmanın bir anlık dalgınlığından iyi faydalandı Trabzonlu oyuncular. Alanzinho iyi oyuncu ancak onda da Lincoln'de olan hastalık var. Bazen gereksiz yere yere düşüyor. Bizim attığımız ilk golde yapılan hareket fauldü hemen o pozisyon için söylüyorum zannetmeyin. Maç içinde bir çok pozisyonda bu gibi olaylar oluştu. Egemen'in maçın ilk yarısında Baros'u ceza alanı önünde biçtiği pozisyon kesinlikle kartlık bir hareket ve buna hakem faul bile vermedi. Bir yerden sonra oyuncuda da sinir kalmıyor haliyle itiraz ediyor hakeme. Neticesinde bu yüzden Baros cezalı durumda. Yine kart gördüğü bir pozisyonda Arda'ya bir girişi var ki acıdım o gencecik çocuğa. Türk Milli takımının en önemli oyuncularından birine yapıyorsun sen bu hareketi üstelik.
Yıldız oyuncu korunmalı diyor UEFA bunu hakemlerimiz pek uygulayamıyor anlaşılan. Nitekim ikinci yarıda kramponu ile dizinin arkasında bir delik açarak amacına ulaşmıştır bu arkadaş. Bu oyuncu için birde Trabzonlu yetkililer neden milli takıma alınmıyor diye ağlıyorlardı. Nedeni çok açık. Mücadeleni yapacaksın ama futbol oyun kuralları çerçevesinde. Böyle çirkefliklere gerek yok.
Trabzon adına olumlu tek bişey vardı maçta o da ilerde Gökhan Ünal'ın yaptığı inanılmaz pres. Hiç yorulmadan koştu devamlı. Diğer yönleriyle Trabzonun Galatasaray'a karşı hiç bir üstünlüğü yoktu. Galatasaray golü kendisi yemiştir. Skoru koruma çabası içinde geriye çekilerek kalesinde golü görmüştür. Bu şekilde iki tarafta hepberaber kolbastı yapmıştır. Lig uzun bir maraton. Son 3 haftaya gelene kadar hiçkimse sevinmesin. Beşiktaş'lı bazı arkadaşlar bize yaradı filan diyorlar ama unutmasınlar ligin zirvesindeki 4 takımlada oynayacak olan onlar. Saygılar..