Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: 35_toll Arkadaşlar bu güncellemeler internet bağlı olmadan yapılamaz mı? Yapılmaz tabi ki. Çek modemi bir dene istersen?
e_f_e selam arkadaşlar bu yama hangi tarihte çıktı acaba???? benim sorum biraz çocukca olacak ama mehmet topuz fenere geliyormu??eğer gelmiyorsa onun için bi yama varmı sitemizde ??
Exvision Bu resmi yama son güncellemeleri içermiyor. TSL ve dünyadaki transfer gelişmelerini içeren bazı yamalar mevcut. Sitemiz adına resmi güncellemeyi transfer dönemi bitince sunacağım sizlere. Diğer yamaları bulmak için sitemizde biraz gezmen gerekiyor.
aslancaglar Football Manager 2009 oyununun 3. resmi güncellemesi olan 9.3.0 yaması yayımlandı. Aşağıda verilen bağlantılardan elde edilebilecek yama pek çok yenilik içeriyor. Steam (Sadece PC) Steam kullanıcıları için güncelleme yayınlanmıştır. Sorunsuzca indirilebilir. RapidShare: FM 2009 v9.3.0 - PC FM 2009 v9.3.0 - Mac FM 2009 v9.3.0 - Mac (eSellerate) WSM 2009 v9.3.0 - PC WSM 2009 v9.3.0 - Mac WSM 2009 v9.3.0 - Mac (eSellerate) PC Version: 231,4 MB Mac Version: 151,9 MB BitTorrent: FM 2009 v9.3.0 - PC FM 2009 v9.3.0 – Mac FM 2009 v9.3.0 - Mac (eSellerate) WSM 2009 v9.3.0 - PC WSM 2009 v9.3.0 - Mac WSM 2009 v9.3.0 - Mac (eSellerate) Değişiklikler (İngilizce): ---------------------------- Football Manager 2009 v9.3.0 ---------------------------- Bunlardan Hangisini İndircez Lütfen Yardım Edin Daha Öncede Sordum Cevap Alamadım Lütfen YArdım crdsa RapidShare: FM 2009 v9.3.0 - PC : http://rapidshare.de/files/45654052/FM2009_v9.3.0_Patch_Installer.exe bunu indir frknkc Orjinal Mesajı Yazan: blufstar Bende söyle bir hata veriyor yardım edebilirseniz sevinirim. Yamayı birdaha indir yine sorun olursa buraya yaz ben cvplarım. EgemenCi simdi inidiriyom aksama kurarım eline saglık bu arada bişi daha sorcam bende turkce yamalısı war onun ustune kurulunca oyunda bozulmalar olabılır mı ? EgemenCi arkadaslar ındırdım yamayı kurarken out of memory dııp %21 de kalıor yardım edermısınız çozum ıcın ? refikk ya ben bunu kurdm key gibi bişey istiyo onu nasıl yapıcak açil yardım lütfenn EgemenCi yaramıza bir çağre bulan yokmu acaba ? aemreb diğer güncelleştirmeleri indirmeden bunu indirsek olur mu ? tupacemre ben daha kurmadım crack gerekmio diyolar ama sorun yasayanlar war korsan olanlarda crack gerekio mu emin olan warsa yazsın Canio Di arkadaşlar diğer güncelleme olmadan bunu indirebilirsiniz ayrıca burada crack istemeyin oyun korsan ise key ister crack yani onu googleda aratıp bulmalısınız KaRTaLiZM09 yhaw ben indirdim key istiyo oyun açılmıyo lütfen yardım edin:( cemilhakan 9.3 buldum ve indirdim ve tabi crack i de biraz araştırmanız yeterli (; ugurkiratli abi eline koluna sağlık eklemişsn yamayı ama nasıl crack yapcaz bunu ya,,o kadar baktım internetten yok aga bulamıyorum yaa ... by_jee15 World Update 2009_2010 v3 indirdik.. ama nereye atcağımı bilmiyorum.. acil yardım.. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
crdsa RapidShare: FM 2009 v9.3.0 - PC : http://rapidshare.de/files/45654052/FM2009_v9.3.0_Patch_Installer.exe bunu indir
frknkc Orjinal Mesajı Yazan: blufstar Bende söyle bir hata veriyor yardım edebilirseniz sevinirim. Yamayı birdaha indir yine sorun olursa buraya yaz ben cvplarım.
EgemenCi simdi inidiriyom aksama kurarım eline saglık bu arada bişi daha sorcam bende turkce yamalısı war onun ustune kurulunca oyunda bozulmalar olabılır mı ?
EgemenCi arkadaslar ındırdım yamayı kurarken out of memory dııp %21 de kalıor yardım edermısınız çozum ıcın ?
tupacemre ben daha kurmadım crack gerekmio diyolar ama sorun yasayanlar war korsan olanlarda crack gerekio mu emin olan warsa yazsın
Canio Di arkadaşlar diğer güncelleme olmadan bunu indirebilirsiniz ayrıca burada crack istemeyin oyun korsan ise key ister crack yani onu googleda aratıp bulmalısınız
ugurkiratli abi eline koluna sağlık eklemişsn yamayı ama nasıl crack yapcaz bunu ya,,o kadar baktım internetten yok aga bulamıyorum yaa ...