BoyTalker Orjinal Mesajı Yazan: HaMi. İndirdim , yükledim. Crack istemiyor. Korsan oyunlarda sorun yaratmıyor yani ? Bende indirecem ona göre.
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: BoyTalker Orjinal Mesajı Yazan: HaMi. İndirdim , yükledim. Crack istemiyor. Korsan oyunlarda sorun yaratmıyor yani ? Bende indirecem ona göre. Bende yapmadı :rolleyes:
Elan1o Orjinal Mesajı Yazan: XII daha 9.2sini kullanamadık doğru dürüst..neyse bekleyecez artk..umarım bunu kırabilirler hemen.. Kırıldı bile.
Anxiety Daha fazla crack muhabbeti yapmayın isterseniz. :) ---- Güncellemede dikkatimi çeken 2 şey oldu, zorluk ve sakatlıklar.
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi Daha fazla crack muhabbeti yapmayın isterseniz. :) Aynen :) -- Alanzinho'nun özelliklerine baktım da baya iyiydi. Ama daha maç yapma fırsatım olmadı.
federico23 arkadaşlar yamayı kurdum product key istiyor diyor ne yapacam yardım lütfen...şimdiden tşkler.
Ferro34 arkadaşlar abes kaçabilir ama bişi demek istiyorum 9.1 ve 9.2 yi kurduktan sonra mı 9.3 ü kurcaz acaba ??
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Ferro34 arkadaşlar abes kaçabilir ama bişi demek istiyorum 9.1 ve 9.2 yi kurduktan sonra mı 9.3 ü kurcaz acaba ?? Hayır, direk 9.3'ü yükleyebilirsin. Ayrıca product key'dir crack'tir muhabbet yapmasanız.
Turkz3ar *Daha 9.2 yuklemedim. Oyun orjinal degil ugrasiyorum boyle seylerle. Steam yoluyla almayi dusunuyorum oyunu. Sorunsuz calisiyor dimi? Update'leri otomatikmi yapiyor? *
Ferro34 wallaa kardeşş bendedekopya oyun war 9.3 den sonra oyun orj. oluyo raat ol yeniden almana gerek yok yane ;)
Venom Kurdum bir deneme yapayım dedim, "Game Status"a "Güç Durumu"i "İşlemci Sayısı" ve "Güç Kullanımı" gibi kısımlar eklemişler, beğendim. Takım konuşmalarında "Clear All" tuşu gelmiş.
federico23 product key'dir crack'tir muhabbet yapmasanız demişsin the Unforgiven ok ama sorunu nasıl çözeceğiz bir yol gösterseniz arkadaşlar...