Orjinal Mesajı Yazan: Cliff
Şaka gibi ya.. Öncelikle şunu belirteyim maçı izleyemedim. Neden bu kadar Skibbe'ye yükleniyorsunuz anlamadım. Bu sezon zaten bir çok maça 3-5-2 çıktık. Lig sonuncusu takım Ali Sami Yen'de Galatasaray'a 5 gol atıyorsa sorunu hiç kimse hocada aramamalı bence.
Zaten yollayacaklarına da pek ihtimal vemiyorum.
Kocaelispor'u tebrik ediyorum. :rolleyes:
4-4-2
4-2-3-1
3-5-2
4-5-1
bunların hepsi sadece teoriden ibaret sen oyuncuna hangi takımda oynadığını anlatamamışsan sahaya kazanmak için çıkaramıyorsan takımı hoca herhalükarda suçludur.
-Emre Güngör'ü bu sezon kaç maçta kaç dakika oynattın da bu maçta sahaya sürüyorsun?Kondisyon eksiğinden hata yapabileceği aklına gelmedi mi?
-Sabri'in 25mtyi savunmadığını göre göre koskoca sağ kanadı ona emanet etmeye hangi deli cesaretiyle karar verebiliyorsun?
-Kewell'in savunma yönü nedir ki komple sol kanadı ona emanet ediyorsun?Arkasına onu rahatlabilecek pas alışverişine girebileceği Alparslan'ı sahaya neden sürmüyorsun?
-Madem iki forvet oynamayı düşünüyorsun neden maça iki ön liberoyla başlamakta inat ediyorsun?Top çıkarmakta zorluk çeken Topal'ın yanına bu işte özürlü olan M.Güven'i niye monte ediyorsun?
-Sezon başından beri belirli olarak mantiletesini oyuncularına aşıladığın 4-2-3-1'den neden vazgeçiyorsun?
-Kocaeli gibi ligin 17. olan bir takıma hücüm yapıp 30dk'da oyunu koparman gerekirken neden 2 tane ön liberoyla çıkıyorsun?
-Nonda'nın 0 oynadığını göre göre neden haftalardır 90dk oyunda tutuyorsun?Drogba çıkar diye mi ümitleniyorsun?
-Galatasaray takımının hocası olduğunun daha farkına varamadın mı?
Bunları skibbe'ye soracaktım madem skibbe'nin hatalı olmadığını düşünüyorsun sen cevapla onun yerine..