alperenerol1992 ama sence biraz haksızlık olmuyomu bu gbde oynuyan Avustralyalılara sonucta seneye championship yada premier ligde forma giyecekler kaliteli liglerde top kosturcaklar ajaxin altyapısına bakiyosun muthis topcular var ama newcastlenin altyapısından yetisen bi topcu hic oylee ahım sahim degil yanlıs anlama seni suclamiyorum guzel bi patche benziyo emegine saglik ;)
Salomon 1-diallo hangi takımda? 2-alanzinho trabzonspor da mı? 3-tüm avrupa transferleri yapıldı mı? 4-teknik drektör ve başkanlar yenilendi mi? 5-faty papy trabzonda mı? 6-bütçeler yükseltildi mi?
HoTDoG arkadaşlar yama iyi hoşta formalarda problem olduğu söylenmiş bendede var bu problem ve tüm türk takımları avrupanın nerdeyse çoğu takımalrı formaları pembe bazende kırmızı beyaz oluo birbirinden farklı olsa yine tamam diyeceğim ama hakemler dahil pembe bu sorunu çözen olursa lütfen burdan yazsın...
garnett_21 9.2.0 ile denedim. yeni transferler filan geldi ama logolar forma ve resimler gelmedi. ayrıca klüb history lerinde bozulmalar oldu. tüm takımların şampiyonluk tarihleri 1800 olarak kayıtlı oldu..
husam20 **ellerine saglık yama guzel olmus. forma sorunu var pembe cıkıyor ama ben zaten 2d klasıkte izliyorum macları sorun olmuyor . benim soracagım su cevaplarsanız sevinirim editorden meira , ivica olic , tymoshchuk ve bi iki transfer daha var bunları future transfer ile yeni kluplerine ayarlıyorum kaydediyorum ama daha sonra eski haline geri donuyorlar. yarım edebilirmisiniz acaba ?**
nevermind **Bravo Kardeşim Güzel İş Çıkarmışsınız :) Birdahaki Yamalarda Benimde Emeğimin Geçmesi Umuduyla.... **
BERoKoNy yahu tamam güzel bi paket olmuş ama formalarda hata var neden ilgilenilmiyor.bişeyi yapacaksanız tam yapın adam gibi yapmayacaksanız kalsın!!bu formaları nasıl düzelticez??