gkan Orjinal Mesajı Yazan: Rasmon22 Ne %2ymiş ya...:S Nedense yeni nesilde okuma alışkanlığı diye bişey yok.Önceki sayfalara bi zahmet ette bak bi.
cilgin38ahmet arkadasim kadir has stadini yapan eller dert görmesin allah senden razi olsun gercekten muhtesem olcak koltuk renklerinide eklicekmisiniz acaba?
gkan Arkadaşlar textureleri bitirdim nihayet.Koltuklar çok uğraştırdı beni.Bu akşam koyacam textureli görüntülerini.Bundan sonra gölgelendirme ve oyuna atmak kaldı.2 hafta içinde bitirmeye çalışacam.
_ArDa TuRaN_ ya Gkan abi birşey sorabilirmiyim ben stadı çiziyorum oyunada ekliyorum fakat seyirci ekleyince oyundan atıyor bir türlü bulamadım çözümünü bir yardım edersen çok makbule geçer msn mi özel mesajla atarım
gkan Arkadaşlar sonunda texture'leri bitirdim.Koltuklar çok uğraştırdı beni.Bundan sonra gölgelendirme ve oyuna atma kaldı. 3DsMax Render Görüntüleri (Resimlerin üstüne tıklayarak HD 1800x1200) boyutunda görebilirsiniz.)[/color
By Pissed Gkan Abi Stadyumu 4 gözle beklıoruzz bide Türk Telekom Arena Stadyumunu Yapsan Fena Olur...
gkan Sağolun beyler. Orjinal Mesajı Yazan: By Pissed Gkan Abi Stadyumu 4 gözle beklıoruzz bide Türk Telekom Arena Stadyumunu Yapsan Fena Olur... Stadyumun gerçeği bitmeden stadyumu çizmenin bi anlamı yok.Sonra 2 de 1 updetele uğraşacam.
_ArDa TuRaN_ ya abi kaç kere mesaj attım forumada yazdım fakat bir türlü cevap vermedin cevap versen bi şey mi olcak ya illa kendinde kalsın bilgi aman al stadlarını başına çal ya sana mı kaldık ya şu koskaca dünyada kaç kere özel mesaj attım forumada yazdım bir soruma cevap vermedin msn ni buldum ekledim soruyu sordum ardından engelledin ve sildin ayıp ya bu yaptığın gerçekten ayıp
Carricudizilla GKAN pes 2008 deki seyrantepe stadını 2009 a çevirsen allah aşkına update'e fln gerek yok lütfen bi de istediğimiz stadın yerine ekleyebiliyormuyuz yenilerini+ali sami yeni yeniden upload yaparsana link açılmıor.
gkan Orjinal Mesajı Yazan: _ArDa TuRaN_ ya abi kaç kere mesaj attım forumada yazdım fakat bir türlü cevap vermedin cevap versen bi şey mi olcak ya illa kendinde kalsın bilgi aman al stadlarını başına çal ya sana mı kaldık ya şu koskaca dünyada kaç kere özel mesaj attım forumada yazdım bir soruma cevap vermedin msn ni buldum ekledim soruyu sordum ardından engelledin ve sildin ayıp ya bu yaptığın gerçekten ayıp Bak ben ne sana nede başka birine bişey öğretmek zorunda değilim.Soruya bak seğirci koyunca atıyor.Ben ne biliyim sen napıyosunda atıyor.Ben her msn teklifini kabul ederin ama şu nasıl oluyor bu nasıl diyenleri afetmem.Şu mesajını gördükten sonra seni engellemekte ne kadr doğru yaptığımı anlıyorum.Git başkasında ara sorunun cevabını.