Perco1907 Gökan abi eline sağlık yaptiğin stadlarin arasinda en iyisi resimlerlede göze çarpiyor diğer stadyumlarinda aksamalar ve template cimler kotüydü ve catilar sahaya giriyordu.kadir hasta eminim bunlar olmicak çünkü çok emek harcadini biliyorum.Ve son olarak abi yedek kulubesini değişirsen güzel olur o siyah saydami kullanmasan kadir has'ta... ama kadir has gercekden cok guzel olmuş eline sağlık
gkan Arkadaşlar akşam moduda bitmiş durumda.Geriye yağmurlu mod kaldı.Alttaki resimlerde gündüz ve akşamüstü modlarının son hallerinide görebilirsiniz. Akşam Modu Gündüz Mdu Akşamüstü Modu(Ingame)
38_YUNUSO_38 emeğine sağlık abi süperler abi bu yedek kulübelerinde istikbal yazıp yine yedek kulübelerini oturakları gerçekçi olabilir mi? acaba daha gerçekçi olur sen daha iyi bilirsin tabi de ...
huso12345 gkan gerçekten harika yapmışsın sana iki sorum olacak. 1-skorboard olayını yapacakmısın yoksa öle karanlık bir şekilde kalacak mı 2-bu resimde merdivenler,reklam panoları ve bazı görevlilerde sorun var onları sonradan mı halledeceksin
gkan Orjinal Mesajı Yazan: huso12345 gkan gerçekten harika yapmışsın sana iki sorum olacak. 1-skorboard olayını yapacakmısın yoksa öle karanlık bir şekilde kalacak mı 2-bu resimde merdivenler,reklam panoları ve bazı görevlilerde sorun var onları sonradan mı halledeceksin 1-Skorbord ve taraftar pankartları eklenecek. 2-Merdivenlerdeki sorunu anlamadım.Ama reklam ve görevliler düzelecek.
huso12345 yedek külübesinin arkasındaki yere inen merdivenler yukarıda onu söyledim. cevapların için teşekkürler.
38_YUNUSO_38 abi merdiven'e üstten dikkatli baktığımızda boşlukta gibi duruyo tekrar bi bak istersen ... ayrıca abi bu yedek kulübelerinin arkasında ipek reklamı ve koltuklar gerçekçi gibi olabilir mi? abi ... edit: taraftar pankartları eklenecek demişsin istersen resim koyabilirim ...
DoHaVO Kalan zaman dilimi ne kadar acaba.Sabırsızlıkla bu stadın çıkmasını bekliyorum.Bence stadı pes 10 çıkmadan yapsan çok iyi olur gibime geliyor gökhan abi..:)
SaR1 ben dedim bitmez bu stat diye anca 2010 çıkınca oynarsınız o zamanda kimse takmaz stadı :D onu deniyeceğim bunu deniyeceğim diye milleti oyalıyorsunuz
38_YUNUSO_38 evet biraz geç kaldı çıkmakta ama ne zaman çıkartıp çıkartmayacağını gökhan abi bilir ...
_DiSsMaKeR_ Orjinal Mesajı Yazan: musti35 Stadlar cok hoş.ama bir önerim oalcak İzmirde 70000 kişilik Ataturk Stadı gibi bir stad varken Denizli Bursa stadlarını yapmıssınız. İzmir Ataturk Stadını da yaparsanız çok şahane olur 70.000 Oha lan Patlıcan gazmı yaptı :D 50.000 civarı o stad Denizli ile Bursa Süper Ligde oynuyorlar vede Bu Stadlar T.S.L Yaması için yapılmıştı acaba TSL De hangi izmir takımı kullancak o stadı???Hele bi süperligde görelim izmir takımlarını
crayzua emeğine sağlık kardeş biliyorum pes 2009 için ama bu yamaların birisini pes 6 için kitserver gdb stadiums bölümüne atsan yama işey yarar mı ?
gkan Orjinal Mesajı Yazan: SaR1 ben dedim bitmez bu stat diye anca 2010 çıkınca oynarsınız o zamanda kimse takmaz stadı :D onu deniyeceğim bunu deniyeceğim diye milleti oyalıyorsunuz Bak türkçen fazla iyi değilse biyerlerden yardım al.Deniyecem demek milleti oyalamakmı oluyor.Ben size hiçbir şekilde şu zamn çıkacak diye bişey demedim.Benim yaptığım sistem çok farklı bi iş.Stadyumdaki 1 kaplamayı yapmak nerdeyse 2 saatimi alıyor.Sadece sabah modu için 70 kaplama var umarım kafan almıştır bunları. Bu arada arkadaşlar daha önce dediğim gibi ilk olarak stadyumu seğircsiz olarak yayınlıyacam.Yarın buradan indirebilirsiniz.