Mourinho : Wigan Hak Etti !
SCN Konusan Eski Chelsea Teknik Direktörü Mourinho Gecen Hafta Oynanan Wigan-Chelsea Macı Hakkında Yorumlar Yaptı
Muhabir : Chelsea Nasıl Buldunuz ?
Mourinho : Nasıl Bulayım ? Forvet Denen Bir Şey Yok Baskı Yok Bu Takım Nasıl Galibiyet Alıyor Acaba
Muhabir : Chelsea Maca Tek Forvet Cıktı Bunun Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
Mourinho : Chelsea Teknik Direktörü Scolari Ne Yapmaya Calısıyor Anlamıyorum .. Anelka Gibi Bir Forveti Var Ama Tek Forvet Cıkıyor İlginc .. Tek Forvetlede Atak Yapamıyor Chelsea Durumu Ne Olcak Anlamıyorum Böle Giderse Bu Kulubun Sonu Kötü
Muhabir : Wigan Nasıl Buldunuz ?
Mourinho : Wigan Takımı Sevdigim Bir Takımdır Bazı Günler Maclarını İzlerim Evinde Cok Başarılı Bir Grafik Ciziyor Ama Deplasmanda Pek Degil , Aquino Gibi Amr Zaki Gibi Önemli Forvetleri Var İriş Artık Kadroyu Oturttu Gibi Cünkü Chelsea Macında Cok Güzel Futbol Oynadılar Hele Aquino Müthiş Defansda Boyce Ve Bramble Kuş Uçurtmuyor Böle Giderse Wigan Takımını Üstlerde Görürüz
Muhabir : Sorumlarımız Yanıtladıgınız İçin Teşekkürler
Mourinho : Önemli Degil Ne Demek

Ben Tombala Cekmedim !
SCN Konusan Terry Wigan Macındaki Tombala Olayını Konustu ;
Ben O Golü Yedikden Sonra Kendimi Kaybetmiştim Cok Üzülmüstüm Bir Anda Elim Kendi Kendine Aşagıya Gitti Fark Etmemişim Kendim Yaptıgım Bir Şey Degil Kameralarda Hemen Cekmiş Kaçırmamışlar !