Senceru Beşiktaşın Son Transferi ; Sonunda Adriana Lima Beşiktaş'ta... ! :D:D:D En Sonunda Verdi Biri Beşiktaş Forması,Vermeseydi Yuh Dicektim Ya... :D
Senceru Orjinal Mesajı Yazan: D.V.S7 Valla biraz dikkatli olarak bakana dekolte falan gerekmezdi.:D:D Nipple'ı Birtek Ben Farketmemişim Demekki... :D:D:D
D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: Senceru Orjinal Mesajı Yazan: D.V.S7 Valla biraz dikkatli olarak bakana dekolte falan gerekmezdi.:D:D Nipple'ı Birtek Ben Farketmemişim Demekki... :D:D:D Baya konsantre olmuşsun galiba, görememişsin:D:D Hekim bile sarıldı valla:D:D
Senceru Orjinal Mesajı Yazan: D.V.S7 Orjinal Mesajı Yazan: Senceru Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: D.V.S7 Valla biraz dikkatli olarak bakana dekolte falan gerekmezdi.:D:D Nipple'ı Birtek Ben Farketmemişim Demekki... :D:D:D Baya konsantre olmuşsun galiba, görememişsin:D:D Hekim bile sarıldı valla:D:D Nipple'ı Birtek Ben Farketmemişim Derken... Sadece Kendimin Değil,Başkalarınında Gördüğünü Kastedmiştim... :)
Freak. Galatasaray Forması veren çıktı. Beşiktaş'ı da burdan öğrendim. Şu Furkan güzel bişi almadı mı Fenerium'dan:) ?
Passenger Fenerbahçe forması'da verildi sanırım.:) fotoğraf bulursam eklerim. fb forması verildi alex,rc ile konuştu fb tercumanı samet taa brezilyadan bağlandı daha ne olsun :D edit: Fenerbahçeli Adriana..:D
stinson Adriana Lima'yı beğenmeyenler en yakın yılbaşı gecesi Victoria's Secret defilesini izlesin. :D
Passenger Orjinal Mesajı Yazan: SanLi uLaS Ya bu hatunu öpmeye kıyamam ben kim bilir kimler götürüyor :D Ulaş nişanlısı buymuş;nba oyuncusu marco jaric :)
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: SanLi uLaS Ya bu hatunu öpmeye kıyamam ben kim bilir kimler götürüyor :D Koyu katolik olduğunu açıklamıştı. Kimsenin bir yere götürdüğü yok:p
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Orjinal Mesajı Yazan: SanLi uLaS Ya bu hatunu öpmeye kıyamam ben kim bilir kimler götürüyor :D Koyu katolik olduğunu açıklamıştı. Kimsenin bir yere götürdüğü yok:p Evet bu konuda çok ciddi açıklamaları var. Bu yüzden seviyorum zaten Adriana'yı :)
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: The Unforgiven Evet bu konuda çok ciddi açıklamaları var. Bu yüzden seviyorum zaten Adriana'yı :) Çıldırtmak için yapıyor Yasin ya .. Sende inanmışındır kim bilir :F Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame ııiy tipe bak..:confused: Iyy diyecek kadar kötü bir tipi yok. Çokta düzgün bi tipi var hatta.