Denizimo **pasa_mahmut arkadaşımız linkleri rapidshare upload etmiş ilk sayfaya koyuyorum alternatif linkleri.Filefactoryden indiremeyen buradan indirsin.**
esortman_ yamayı yapanlara çok teşekkür ediyorum müthiş bir yama bide çim sorununa çare bulunursa harika olacak.
talo ** ** bilader sende herşeyi ile tam mı yama eksiksizz.. tezahüratlar menü arkaplanı falan gibi..
caesarbrk yamayı indirdim yükledim süper.tek hata menünün türkçe olmaması.diğer herşer çok iiyi emeği geçen herkes çok teşekkürler daha iyilerini bekliorz ama:D
tayfuntastemel Denizimo bn yamayı yükledim fakat formalar siyah ve takım logoları yoq ne yapabilirim temiz bi oyunun üstüne kurmuştum Yardımcı olabilirsen?:confused:
EceliN guzel yama olmus fakat i ler ı olmus tezahuratlar yok claccic takimlarin formalari cikmiyo normal formalar la oyna cikiyorlar
budaklar Valla yamanın özelliklerini görünce çok güzel dedim süper dedim yükleyip bakmak gerekiyomuş yükleyip baktım eksikler var bunları arkadaşlar da belirtmiş.Ama güzel olmuş artılar eksileri götürmüş uğraşmışınız ve güzel bir patch çıkarmışsınız(emeğe saygı):D.Formalar siyah çıkan arkadaşlar içince option fileyı yapsınlar olmadı oyunu silip tekrar yüklesinler.
forumsuz Orjinal Mesajı Yazan: Best Fm Player Orjinal Mesajı Yazan: Best Fm Player 3 rar ı da extract edip kitserver klasörü elde ettim..oyunun kurulu olduğu dizine attım klasörü..optionfiledenizimo dan çıkan konamiyi de kopyalayıp yapıştırdım belgelerimin içine..oyunda sadece tek değişen hollanda ligi logosu altında sadece fenerbahçe beşiktaş ve galatasaray dışındaki anadolu takımlarının logo ve formaları olmadan sadece futbolcular var, o şekilde çıktı..ne oyun arayüzü, teması, ne lig tv logosu, stad , forma , türkçe oyun hiçbişey yok..anlamadım..daha önceden kurduğum bir kitserver da yok ama çalışmadı..sorun nedir yardım eder misiniz? arkadaşlar yamayı çalıştıramıyorum diyorum..yok mu yardım eden yahu? Aynı sorun bende de var. imgler çalışmıyor, devre dışı. yarım yamalak.
beco09 Orjinal Mesajı Yazan: beco09 arkadaşlar yamada alisamiyen stadı kaçla kaçarası 5 gündür bulamıyomda:D lütfen bilen biri sölesin ya artık deli oldm
Denizimo Yamayı kuramayıpta sonra burda karalama kampanyası oluşturacak kişiler yorum yazmasın. **Sadece önerilere ve saygılı eleştirilere cevap vericem.** **Kurulum acayip derecede kolay ve açık bundan kolayı olamaz.**
talo Kurulumunn kolay olduğunu bizde biliyoruz kaç yıldır kitserver kullaniyoruz ama herşeyi normal yaptıgımız halde yama eksik türkçe değill tezahüratlar yok meselaa napalım eksik iştee çözüm aramak içinde yaziyoruzz adam akıllı yapın o zaman yamayı yinede elinize sağlık sağlam bölümleri yamanın güzell olmuss....(!)
utkumu yamayı kurarken bayağı zorlandım çünki gaminaccess yaması kurulu idi deneme yanılma yöntemi ile kurdum program files konami dosyasındaki gamingaccess yamalarını oraya yeni klasör açıp hepsini içine attım sonra kitseveri kopyaladım settingden ayarları yaptım pes ex salt okunur özelliğinini kaldırdım şimdi iki yamayıda sorunsuz oynuyorum yamayı yapan denizimo ya teşekkürler
blackened. Yama güzel olmuş fakat.Lincoln yerine Lıncoln yazması can sıkıyor ve 1.20 gb yapan şey nedir bu yamayı pek anlayamadım?imglerde neleri değiştirdiniz?
the_lincoln Beyler lütfen yardım edin ben bu yamayı yükledim yamada neredeyse hiç sorun yok ama öle bi sorun varki beni yedi bitirdi çok rahatsız oldum birden çöktüm resmen.Şampiyonlar ligine girdim ens evdiğim takım olan manchester unitedi seçtim ve ilk maç real madrid ileydi aman tanrım oda ne forma ayarlama bölümüne geldiğim zaman 5 yıllık pes 2009 geçmişimin en kötü anıydı manchester united forması liverppol , real madrid formasıda inter forması olmuştu... Bunun kesinlikle ama kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor birisi bir şekilde bana yardım etsin lütfen ...