Sevgili Denizimo kardeşim, güzel yama yağmışsın, emeğine sağlık. Yama tam haliyle kurdum.
Ancak, yamada bir çok hata veya eksiklik gözüme çarptı. Mesela bazı oyuncular oyunda yapılmamış.Özellikle TSL'deki kadrolarda eksiklikler var.Hem takımlardaki bazı oyuncular yok, hem de kadro dizilişleri, oyuncu sırt numaraları yanlış.Kaleciler forvet, defanslar forvet, forvetler falan kaleci olmuş. Takımların kadro sayıları 22'den eksik. Neyse başka bir eksiklik de Türkiye Milli takımının kadrosunda eksiklikle vardı. Mesela tek santrafor Semih var. Başka forvet yok takımda. Emreciksin, Serdar Özkan falan kadroda. Milli takım kadrosunu neye göre belirledin.Ayrıca yeni yaptığın stadların hepsinde low kalitede oynarken saha zemin rengi siyah oluyor.Sen bi de şu stadları yamadan nasıl çıkarabiliriz, eskisi gib nasıl yaparız onu anlatsan olur.Çünkü benim pc fazla kaliteli değil, low'da oynamam gerekiyo. Ayrıca oynadığım maçlarda üç büyüklerin hiç birinin tezahüratını duymadım. Çıkaracağın ikinci versiyonda bunlara dikkat etmeni istiyom kardeşim. Boşu boşuna kotayı harcamayayım. Ayrıca Fifa grubundaki Kaiserslautern takımının logosu Hacettepe'nin logosu olmuş.Bir de lig yaparken Kupa ismi Fortis değil ve Eredivise'nin logoları çıkıyor. Bununla birlikte Bazı yerlerde "No String" yazıyor.Son olarak da face çalışmaları yetersiz.