jaydee anlaşılan şu grafiklerdeki problemler duzeltilemedi belki 1 haftardır yazıyorum sorunları ama kimse cvp vermiyor silecegim pesturka yı stabil bir patch bulunca onu kurarım artık
bedebote arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum yamayı yükleyip oyuna girdiğimde görüntü gözükmüuordu ama sesler geliyordu lütfen yardım edin
apaches.tarlabasi yapan arkadaşların emeğine sağlık ufak tefek hatalar dışında başka problem mevcut değil.çok başarılı bir çalışma.
hakani85 herkez şikayetçi nasıl bir patch bu. bugüne kadar birçok patch kurdum hiç sorun yaşamadım kurulumlarda. bendede save sorunu var save yaparken bekliyor savelemiş gibi geçiyor fakat olmuyor. sonra bakıyorum mesela dk 10 ken 15 yapıyorum bir sonraki oyunda yine 10 görünüyor. sonra alman liginde hiçbir takımın forması gözükmüyor..
besiktask45 güzel bir yamaya benzio ama simdiye kadarindirdigm her yamada ayni sorunla karsilasdim FORMALAR SIYAH oluorr burdada ölemidr bosuna indirmiim ölese
bedebote bende aynı sorunu yaşıyorum ''beşiktaşk45'' lisansız takımlar formaları siyah ayrıca tsl de diek olarak holanda ya yerleştirilmiş sadece kadrolar tsl ekiplerine ait geri kalan logo ve formalr hollanda takımlarınkilerle aynı bi çözüm bulrusan paylaş lütfen
matarese Denizimo, şampiyonlar ligi için doğru map dosyasını yayınlar mısınız? şampiyonlar ligi modunda maç yapmak için uefa champions league bölümündeki takımları seçince farklı formalar çıkıyor manchester ı seçince juventus forması gibi mesela. Ama manchester ı ingiltere premier liginden seçersek doğru forma geliyor. Bu durumu düzeltmenizi ve doğru bir map haritası yayınlamanızı rica ediyorum. Sorun sadece Champions League takımlarının id lerinde sanırım. En yakın zamanda gerekli düzenlemeyi bekliyorum sizden. Yamanız çok güzel. Saygılar..
mangrave1907 mrhaba arkadaslar kıtserver nasıl yuklenıyo cogunuzun bilgisi wrdır bnm yok yrdm lazım sımdı bu 3 partdakı 3 kıtserverın 3ünüdemi oyunn yuklu oldugu dosyaya atıyoruz yoksa sdce 3.sunumu yrdmcı olablrseniz sevinirim
kobe_shag 1 ve 2. partı indirdim 3. part inmiyor bi sorun var galiba su yazıyor Sorry, there are currently no free download slots available on this server. Please try again later, or you can upgrade to FileFactory Premium below for instant access.