UtkUguR Orjinal Mesajı Yazan: Alper92 bende ayarlanan dil almanca, ama yazilan dil türkce, nasil geri cevirebilirim? rv0c_g.img nin İçindeki unnamed_1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12'yi Sil ;)
toofunbjk94 yamayı kurdum gayet güzel sonra legend oynayamadım oyuncehennemi die bi yerden bu utkuğur arkadaşın paylaştığı legend sorunu gidermek için kullanılan yamayı kurdum bu sefer oyun hiç açılmıyor
BuRaK_FB Arkadaslar bendede crack sorunu vardı ama konamideki exe dosyasını deıstım duzeltı suan oynuyorum hıcbır sorun yok (su ana kadar) legend oynuyorm ılk yarı bıttı 2.yarıdayım... demek ıstedıgım emek verılms tmm baslarda sorunlar olmus ama soradan duzeltılms... yama guzel tebrık edeerm emegınıze saglık...
denyel334 Orjinal Mesajı Yazan: denyel334 herşey mükemmel fakat eksik olan pankartlar? bayraklar? o da olsa atmosfer mükemmel olur, pankart patchi varmı? baş sayfada tsl pankartları var diye yazıyor ama benim oyunda pankartlar ve bayraklar gözükmüyor, diğer herşey oluyor, oyunu almanca da oynuyorum rv_e dosyasını rv_g olarak değiştirdim ? bi ilgilenin lütfen
turgay_0861 evet arkadaşlar yama çok güzel elinize sağlık ama tsl pankartları oyunda çıkmıyor bir üçüncü formaları nasıl oyuna ekleyeceğız şimdidin teşekkürler
haktan1905 ARKADASLAR YORUMLARI OKUDUMBİ KAÇ KİŞİDE DAHA WAR AYNI PROBLEM LEGEND SORUNUNU GİDERMEK İÇİN V2 YÜKLEDİK BU SEFER DE OYUN AÇILMIO YARDIM EDİN LÜTFEN BU SORUNU NASI ÇÖZÜCEZ???
oguzhan48 Orjinal Mesajı Yazan: SiRRi Orjinal Mesajı Yazan: oguzhan48 tabikide olmaz şampiyonlar ligine bjk ve fbyi ekleme uğruna olimpik lyon ve marsilyanın üzerine kurarlarsa tabiki olmaz.fantaziyi kendi kişisel bilgisayarlarında rahatlıkla yapabilirler.eğer genel bi yama yapıyorsanız others a veya farklı bi kombinasyonla daha güzel yerleştirilebilirdi takımlar. insanların gözüne bişeyleri zorla sokmaya çalışmayın . altay ve manisamı kaldı ligte beşiktaş şampiyonlar ligindemi oynuyor. hadi bunları geçtim sadece 3 takımı düşünerek niye menü yapılıyor bu ligte şampiyonluklar yaşamış bi trabzonspor var ve lig 3 veya 4 takımdan oluşmuyor. sezon sonunda bizde birilerinin gözlerine bazı şeyleri sokucaz sözüm meclisten dışarı yazık sana yaa:( sen en iyisi git bi psikologa da kendını bı goster yada kişsel problemlerını burada paylasma zira burası yeri degıl asıl sana yazık be dostum psikoloğa gitmesi gereken trabzonspor taraftarı veya ben değil sizin gibi insanlardır. hayali ben değil siz kuruyosunuz. bırakın herşey doğal haliyle kalsın zira sizin hayalgücünüze ihtiyacı yok trabzonsporun. umarım azda olsa anlamışındır oke.
semihbatuk Orjinal Mesajı Yazan: semihbatuk YAA SUPER LİG FRANSA LİGİNDE...... LOGOLAR OLMAMIŞ...... YUKARDA DA RESİM VAR AYNEN ÖYLE..... HİÇBİŞEY YANLIŞ YAPILMADI.... O KADARDA SALAK DEĞİLİZ HERŞEY DOĞRU FAKAT OLMUYOR.... LOGOLAR VE FORMALAR HALA ORJİNAL PESTEKİ GİBİ.... TAKIMLAR YERLEŞMİŞ FAKAT FORMALAR VE LOGOLAR FRANSA LİGİ İŞTE.... ÇÖZÜMÜ SÖYLEYİN LÜTFEN!!!!!!! NEDEN CEVAP ALAMIYORUM????? DİKKAT ÇEKMESİ İÇİN BÜYÜK BÜYÜKTE YAZMIŞTIM AMA...
fbonur1985 Orjinal Mesajı Yazan: semihbatuk Orjinal Mesajı Yazan: semihbatuk YAA SUPER LİG FRANSA LİGİNDE...... LOGOLAR OLMAMIŞ...... YUKARDA DA RESİM VAR AYNEN ÖYLE..... HİÇBİŞEY YANLIŞ YAPILMADI.... O KADARDA SALAK DEĞİLİZ HERŞEY DOĞRU FAKAT OLMUYOR.... LOGOLAR VE FORMALAR HALA ORJİNAL PESTEKİ GİBİ.... TAKIMLAR YERLEŞMİŞ FAKAT FORMALAR VE LOGOLAR FRANSA LİGİ İŞTE.... ÇÖZÜMÜ SÖYLEYİN LÜTFEN!!!!!!! NEDEN CEVAP ALAMIYORUM????? DİKKAT ÇEKMESİ İÇİN BÜYÜK BÜYÜKTE YAZMIŞTIM AMA... aynen bende sormuştum aynı soruları cevap alamadım. söylenenleri harfiyen uygulamama rağmen oyun ne türkçe oldu ne formalar değişti nede logolar. acaba oyun orjinal mi olması lazım :S
dilseran emeğinize sağlık çok güzel olmuş yanlız benim dikkatimi çeken bişi var.kramponlara dikkat edilmemiş hiç.hadi küçük takımlar neyse de büyüklerinde neredeyse hepsi adidasın siyah kramponları giydirilmiş.henüz yüklemedim yamayı resimlerden gördüğüm kadarı böyle.belki küçük gözükebilir ama bence önemli bi ayrıntı.ilgilenirseniz sevinirim.ii çalışmalar
we7 Orjinal Mesajı Yazan: Roobydal Ligler 1- Türkcel Süper Lig * TSL pankartları Tsl Pankartlarını Oyunda Göremedim Yokmu ?
MeD_CeZiR83 sadece option file ındırıyorum ama takım isimleri falan hep değişik olmus arkadaslar nasıl düzeltebilirim...elinize saglık...
RIDVAN_39 Orjinal Mesajı Yazan: MeD_CeZiR83 sadece option file ındırıyorum ama takım isimleri falan hep değişik olmus arkadaslar nasıl düzeltebilirim...elinize saglık... Belgerimdeki konami klasorunu sil oyuna gir yeniden yaratılacak ;) Faat eski replay ve legendin yada benzeri dosyan varsa onları unut
MeD_CeZiR83 Orjinal Mesajı Yazan: RIDVAN_39 Orjinal Mesajı Yazan: MeD_CeZiR83 sadece option file ındırıyorum ama takım isimleri falan hep değişik olmus arkadaslar nasıl düzeltebilirim...elinize saglık... Belgerimdeki konami klasorunu sil oyuna gir yeniden yaratılacak ;) Faat eski replay ve legendin yada benzeri dosyan varsa onları unut sildim şimdi yeni olustu bunun üzerine mi yapmam lazım
Nen_El Baya uğraşılmış, emeklere sağlık. Bu yamayı yükledikten sonra oyun Türkçeleşiyor anladığım kadarıyla. İngilizce oynama imkanı var mı? Türkçeleştiren .img dosyalarını kitserver klasöründen kaldırırsak ingilizce kalır diye tahmin ediyorum. Bu dosya isimlerini bilen duyan gören ?