perinss o werdiğiniz "become a legend" sorunu halledilmiş option file ı indirmeye çalışıyom dowland diym,10 sn. sonra başka sayfada download yazısı çıkıyo..onada basıomm sonra fifala diye bi siteye gidiyo ne yapacağımı anlamadım..???? yardımmm
savaskaptan arkadaşlar bende de ilk yüklediğimde kasma olayı vardı aşırı derece sonra sildim pes i tekrar yükledim sonra 1.10 ve 1.20 patch i kurdum sonra 1.20'nin crackini yaptım yamayı(ama sadece bu yamayı bu çok önemliymiş ben en başta böle yapmamıştım :d saten herşey içinde başka yamaya gerek yok :d) aynen kurdum şimdi mükemmel oynuyorum bi problem yok ....teşekkürler soccercenter :d
birand kardes sımdu bu v2 mi oluyor 1? hangi patchi yuklemeliyim 2 ? birde lınkı hangısı orda resımlı kapaklı war omu yada ordakı 2 tane lık mı orda 2 tane lınq dedıgınız kadar mb etmıo yardım lutfen lınkı www.rapid... gibi verirsen cok mutlu olurum 3
nugrefb Orjinal Mesajı Yazan: birand kardes sımdu bu v2 mi oluyor 1? hangi patchi yuklemeliyim 2 ? birde lınkı hangısı orda resımlı kapaklı war omu yada ordakı 2 tane lık mı orda 2 tane lınq dedıgınız kadar mb etmıo yardım lutfen lınkı www.rapid... gibi verirsen cok mutlu olurum 3 imza bir gözat ;)
haktan1905 Arkadaslar kafayı yiiicem lütfen yardım edin 4 saattir bunu halletmeye calısıorum SIRRI kardesimin yamasını kurdum cok beyend,m eline sağlık fakat legend mod da sorun wardı saolsn onuda çözmüş yanlız ben verdiği opti leri indirdim we doğru bi sekilde yaptığıma eminim ama bu sefer de oyuna girmio neden böle oldu anlamadım LÜTFEN YARDIM edinn bi:(
beta91 abi ya manisa ya oynayinca loading yaparken takiliyor ve oyunu kapatiyor?? :S Evet bendede aynı sorun var maaalesef:(
oguzhan48 arkadaşlar bana şu arka plandaki resimleri nasıl kaldırabileceğimi anlatırmısınız hertürlü anlarım merak etmeyin. bjk fb ve gs oyunu değil bu trabzonsporlu olarak yamayı başarılı buldum ancak menü bence etik olmamış.
maritim07 Orjinal Mesajı Yazan: maritim07 Orjinal Mesajı Yazan: leite92 işte resimler çözümüm olan varmı??????? aynen anlatılan gibi yaptım hemde 15 kere silip yükledim mahvoldum uykusuzluktan bununla uğraşcam die ama artık bıraktım olmuyor umudumu kestim çok istedim ama olmuyo adam gibi tane tane anlatan da yok ama yinede saolunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maritim07 Orjinal Mesajı Yazan: maritim07 Orjinal Mesajı Yazan: leite92 işte resimler çözümüm olan varmı???????
deadly_tempest optionfilenin updateini indirdim. sorun çözüldüa ama tekrar basladı sımdı become a legend modda atıyo oyundan yeni option fileyi iki kez kurmama rağmen
segentich ya arkadasim hic kimse bakmiyo birisi yardim etsin scoreboard bembeyaz nasil cözücem bu isi ya ofhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:confused: