heronos Orjinal Mesajı Yazan: Alexotan Orjinal Mesajı Yazan: heronos bende mac bittikten sonra bagırıyor seyirciler gol oldugunu mac bitince anlıyolar Birde Benim 28Mb Olanini Indir Kardes Arkadasim Ilk Cikan Gool Sesini Yollamis Orda Yorumcu Konusurken Gool Diyorlar linki göremedım ben bidaha gönderirmisin
Alexotan Orjinal Mesajı Yazan: heronos Orjinal Mesajı Yazan: Alexotan Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: heronos bende mac bittikten sonra bagırıyor seyirciler gol oldugunu mac bitince anlıyolar Birde Benim 28Mb Olanini Indir Kardes Arkadasim Ilk Cikan Gool Sesini Yollamis Orda Yorumcu Konusurken Gool Diyorlar linki göremedım ben bidaha gönderirmisin Ve Evet Kotali Dostlarimiz Icin Sadece 28MB Link - http://www.mediafire.com/download.php?ewnnma9nyjw Not : Sadece Cikan klasor rs0e_e Isimlidir Onu rs0e_e.img Olarak Degistirin
rangeros Orjinal Mesajı Yazan: Alexotan Orjinal Mesajı Yazan: heronos Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Alexotan Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: heronos bende mac bittikten sonra bagırıyor seyirciler gol oldugunu mac bitince anlıyolar Birde Benim 28Mb Olanini Indir Kardes Arkadasim Ilk Cikan Gool Sesini Yollamis Orda Yorumcu Konusurken Gool Diyorlar linki göremedım ben bidaha gönderirmisin Ve Evet Kotali Dostlarimiz Icin Sadece 28MB Link - http://www.mediafire.com/download.php?ewnnma9nyjw Not : Sadece Cikan klasor rs0e_e Isimlidir Onu rs0e_e.img Olarak Degistirin 28 mblik yamayı nasıl yüklicez 28 mblik dosya ile img içindeki aynı dosyayı değiştirince oyun açılmıyor nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim
rangeros arkadaşlar tamam rardan çıkarıp dediklerini aynen yaptım ama çalışmıyor çalışıyor diyenler nasıl yaptınız anlatırmısınız hem afs hemde kitserver ile yaptım gene olmadı
BuLLeT bu 28 mb'lık olanı denedim şimdi. acayip kötü olmuş yaa. top kaleye girdikten 1-2 saniye sonra bağırıyolar ve sanki 3-5 kişi bağırıyomuş gibi. Ayrıca normal taraftar sesleriyle çok uyumsuz bi ses çıkıyo. Hemen sildim. Olmamış.
rangeros Orjinal Mesajı Yazan: BuLLeT bu 28 mb'lık olanı denedim şimdi. acayip kötü olmuş yaa. top kaleye girdikten 1-2 saniye sonra bağırıyolar ve sanki 3-5 kişi bağırıyomuş gibi. Ayrıca normal taraftar sesleriyle çok uyumsuz bi ses çıkıyo. Hemen sildim. Olmamış. nasıl kurdun kardeş anlatırmısın
BuLLeT rar içindeki klasörü adını değiştirmeden kitserver klasörünün içindeki img klasörüne kopyala kardeş.
segentich Orjinal Mesajı Yazan: BuLLeT bu 28 mb'lık olanı denedim şimdi. acayip kötü olmuş yaa. top kaleye girdikten 1-2 saniye sonra bağırıyolar ve sanki 3-5 kişi bağırıyomuş gibi. Ayrıca normal taraftar sesleriyle çok uyumsuz bi ses çıkıyo. Hemen sildim. Olmamış. Arkadasim bu oyunda hic bi dosyada taraftarin cikardigi yeah sesi bulunamadi o yüzden adamlar spiker sesleriyle degistirmis bu isi kolay saniyosun gel sen yap!!