Yorumlarınız için çok ama çok teşekkürler ...
Zenit TARİH Yazdı !!!
Zenit St. Petersburg Ali GEMİCİ ile tarih yazdı ve Tarihinde ilk kez CL'de Final'e kalmayı başardı .
Bu büyük başarıyla ilgili Ali GEMİCİ ile bir röportaj yapıldı .
Muhabir:Merhabalar öncelikle bizimle bu röportajı kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ali GEMİCİ:Asıl ben teşekkür ederim.
Muhabir:Bu büyük başarıyı nasıl yakaladınız ?
Ali GEMİCİ:Ben burada yedek takım as takım demeden çalışan çabalayan , bütün sakatlıklara rağmen ayakta kalan takımımdaki bütün oyuncularıma çok ama çok teşekkür ederim.Kaptanımız Anatoliy Tymoscuk eşliğinde Zenit ' te başarılması neredeyse imkansız bir olayı başardığımızı düşünüyorum.Bu başarıyı Disiplin , Özgüven ve benim futbolcularımın kişisel yetenekleri ile kazandığımızı düşünüyorum.Ayrıca Bizi bir an olsun yanlız bırakmayan taraftarımızada büyük bir teşekkür borçluyum.Şöyle bir bakıldığı zaman 2. turdan itibaren sürekli Petrovsky Stadyumunda ( evimizde ) geçtik turları bence bu olay tamamen taraftarımızın sayesinde oldu.
Muhabir:Bu kadar sakatlığa rağmen bu başarı gerçektende sizden beklenmiyordu hatta maç öncesinde İnter'in oranı 1.30 sizin ise 9.80 gösteriliyordu bunu tamamen yanılttınız sanırım bir çok kişinin canını yaktınız ?
Ali GEMİCİ: Sanırım öyle oldu :)
Muhabir:Bu küçük sohbet için teşekkür ederim umarım final'de Real Madrid'i de geçersiniz . Başarılarınızın devamını diliyorum.
Ali GEMİCİ : Teşekkür ederim.Hayalimizde yatanda o zaten Real Madrid gibi bir devide devirip kupaya uzanmak ancak önümüzde çok uzun bir yol var.
Ve maçta Tymoschuk 8.9 ortalama ile oynadı galibiyetimi ona bağlıyorum buyrun .

Final Maçı Real Madrid ile geçebileceğimizi sanmıyorum ama kesinlikle onları zorlayacağız ...

Lige dönüş maçında yedekler ağırlıklı bir takımla oynadım sonuç mu ? işte ortada ^^