Orjinal Mesajı Yazan: tounela
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: La Haine
Oynama o zaman arkadaşım. Benim sorunum değil bu. Bu forumda crack paylaşımı yapamazsın. Bitti gitti. Çok istiyorsan bunları peynir ekmek gibi dağıtan siteler var oralara git!
Senin sitene üye olan bunce user orijinal oyun mu kullanıyor sanıyorsun da böyle luabali cevap veriyorsun. Bu kaçak oyun kullanan milyonlarca insan olmasaydı hiç kimse bu ve bu tarz sitelere ihtiyaç duyar mıydı? Crack paylaşımı yasak olabilir, yasak olmalı da ama bunu üye arkadaşa adam gibi söylemek zorundasın. Yöneticilik bunu gerektirir yapamıyorsan da yapamayacaksın bu işi.
Oyunun 9.2.0'ın Cracki henüz yok piyasada gezen sahte bi crack var ama işe yartamıyor oyunu bozuyor. Bir haftaya kadar çıkar oyunu illegal kullanalar şimdilik bu patchi indirse de yüklemesin yoksa oynayamaz
Laflarına dikkat et bizden uzak duracağın süre içerisinde. Kiminle nasıl konuşacağıma kimse karışamaz. Ben senin gibi hakaret etmedim. Asıl laubali olan sensin. Yöneticiliği senden mi öğreneceğim ? Neyi yapıp yapmamam gerektiğine dair kimseye hesap vermedim, vermem de.