Exvision Orjinal Mesajı Yazan: semokurban hacı tamam yükledikte serial istiyor oyunun crack i de nette yok nasıl çalıştırcaz Forumumuzda crack ve serial bilgisi istemek ve vermek yasaktır. Uyarılara uymayıp bu paylaşımlara yapanlar cezalandırılacaktır.
C.R7 Korsanlar kesinlikle indirmesin oyunu oynayamazsınız sonra. Oyun kıralılı daha yeni oldu bunu kırana kadar yeni patch çıkar...
tolga_meg Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Orjinal Mesajı Yazan: semokurban hacı tamam yükledikte serial istiyor oyunun crack i de nette yok nasıl çalıştırcaz Forumumuzda crack ve serial bilgisi istemek ve vermek yasaktır. Uyarılara uymayıp bu paylaşımlara yapanlar cezalandırılacaktır. ozaman biz nasıl oyunu oynuycaz? yasaksa?
Exvision Oynama o zaman arkadaşım. Benim sorunum değil bu. Bu forumda crack paylaşımı yapamazsın. Bitti gitti. Çok istiyorsan bunları peynir ekmek gibi dağıtan siteler var oralara git!
Elan1o Orjinal Mesajı Yazan: lacivert07 şimdi indirdim öcelikle sağolun bide ben korsan oynuorum crack istermi yükleyelimmi? Crack ister.
Ronaldo09 peki bu crack int.te varmıdır biliorum bu sitede paylaşmak yasak ama en azından olup olmadığını söleyinde boşuna aramayalım bilen özelden msnni versin
TuNdRaLoWeR Orjinal Mesajı Yazan: Steven Gerrard Bjk taitile çıkma sorunu düzeldi mi acaba Korsan oyunlarda oluyor sadece zaten o olay.Onun çözümüde çıkalı hayli oldu..
BoyTalker Korsan alanlar sakn indrmesn.Bem yormları okumadan indrdm crack istior.Savei elmde tutp bdaa yuklcm oyunu.Baska stelerde crack baktm ama bulamadm.