AdreNaline Merhabalar, Öncelikle belirteyim bu işle 4 saat uğraştım. Bir türlü beceremedim. Oyuna tıkladğımda şöyle bir durumla karşılaşıyorum; http://img68.imageshack.us/my.php?image=gtauz1.jpg Service Pack 3 yüklü, birkaç creck indirdim tarattığımda virüs çıktı. Oyunun içindeki CD Key'i ve aktivasyon şifresini yazdığımız ekrandaki şiflerei falan hep denedim ama sonuç yok! Bu siteye uzun süredir üyeyim ve yardım bulacağıma inanıyorum. Lütfen yardım edin..
AdreNaline İçindeki Crack leri yaptım ama sol alttaki play'a tıklayınca yine aktivasyon sorunu sanırsam..
NeoChip Merhaba,GTA 4 için çıkarılan illegal dosyalar dogru düzgün çıkarılamamaktadır.Zira oyun online aktivasyon istemekte,save dahil buna. Ayrıca crack içerikli konular forum kuralları ile bağdaşmamaktadır.
AdreNaline Zaten ben kurcalıyarak açmayı başardım. :) Şuanki problemim sallanan kamera ve sapıtan arabalar
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Friedrich Nietzsche Zaten ben kurcalıyarak açmayı başardım. :) Şuanki problemim sallanan kamera ve sapıtan arabalar Oyunun crackı bozuk değiştirirsen düzelir. Ben yaptım düzeldi.
Baraka Kardeş ben aslında orjinal aldım oyunu , arkadaşım bana söylemişti. O yapmış düzelmiş , o yüzden yap düzelir dedim. Ben crack yapmadım yani :)
AdreNaline Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi varmı peki? Bir de orjinal GTA4 almaya kalkışsam ne kadar ödeyeceğim?
Baraka Kesinlikle orjinal al bu oyunu , 80-90 Ytl'ye değer. Online oynayabiliyorsun orjinal oyunda. Ben Ati ekran kartı kullanıyorum ve Ati ile sorun yaşayan pek çok kişi olmasına rağmen ben hiç bir sorun yaşamadım. Bunuda belirteyim.
AdreNaline **Saol ama orjinal almama gerek kalmadı ;). İsteyen olursa yardımcı olabilirm. Hernekadar buradan yardım almamış olsamda...**
ERNESTE crackı virüslü görüyor tüm antivirüsler ama silme kalsın ölyle dene birde forumda olan patch i indir yararı dokunacktır....