saygilar antrenmanda biraz denedim galiba orta yapma tuşu ve yukarı okuna bastığımız zaman daha cok gol oluyo gibi geldi bana shutla friikk ten gol atmak cok zor sizcede ölemi yoksa başka tekniği varmı
ronaldinhoeto al fenerbahçeyi seç carlosu frikiği sahanın sağına ayarla sonra entere bas adamı az sola doğru it ama çok az sonra şuta yukarı ve sağa tuşlarına bas al sana gol:)
By Alper yukarıdaki uzaklık göstergesini köşelerden birine yönelt orta tuşuna uzun basıp aşağı ok yönüne bas %70 ihtimalle top barajın altından geçip gol olacaktır.Ancak atacağın yerin kaleye yakın olması lazım...
alperenerol1992 arkadaslar ben q ya basıyorum sonra w 2.adama geliyo topun basına sonra q s ye basıyorum topun basındaki yuverlıyo topu carlos bi gomuyo kaleci filan dayanmıyo topa :D
cambazuuu uzak mesafeden şut göstergesindeki orta cizgiyi çok az geç kalabilirsen tam üstünde kal asagı tuşuna bas ve sol taraftaysan sola sag taraftaysan saga bas yakın mesafeyse orta tusuna bas ortadaki çizgiyi geçsin biraz ve yukarı tuşuna basılı tut yüzde 90 gol olur ronaldinho ile çek ben ronalfinho ile affetmiyorum uzak mesafe derken 30 metrenin üstüne çıkma :)
cambazuuu fifa daki gibi çok kolay olmaması güzel bence frikikleri ayarladığında her yerden atabiliyosu yeter ki biraz çalış
Theo WaLcoTT bak arkadsım:D eger adamın beckham juninho gibi tarz frkık cı ıse bıde mesafe 20-25 metre arası ıse mutlaka sunu dene ---asagı tusuna bas ,shoot tusu na bas cızgıyı gecmesn.!,X ya bas top havada suzulerek gol olucaktır :D ama yaparsanız 2.sı eger adamın carlos gerard taiwo lampard c.ronaldo gibi vuruosa --- bunu bende fazla yapamıorum 25 metre gerısınden ama 25 mden assa vurabılıroum genelı gol oluor sımdı kalecnın oldugu yonun doksanına dogru hedef al tam doksan olmasına gerek yok yukarı tusuna bas shhot a bas cızgıyı gecmesın sonra ucgene bas cok sert vuracaktır --- bunlar bnm bılgım deıl tabı antremanlarda ogrendım
saygilar Orjinal Mesajı Yazan: Theo WaLcoTT bak arkadsım:D eger adamın beckham juninho gibi tarz frkık cı ıse bıde mesafe 20-25 metre arası ıse mutlaka sunu dene ---asagı tusuna bas ,shoot tusu na bas cızgıyı gecmesn.!,X ya bas top havada suzulerek gol olucaktır :D ama yaparsanız 2.sı eger adamın carlos gerard taiwo lampard c.ronaldo gibi vuruosa --- bunu bende fazla yapamıorum 25 metre gerısınden ama 25 mden assa vurabılıroum genelı gol oluor sımdı kalecnın oldugu yonun doksanına dogru hedef al tam doksan olmasına gerek yok yukarı tusuna bas shhot a bas cızgıyı gecmesın sonra ucgene bas cok sert vuracaktır --- bunlar bnm bılgım deıl tabı antremanlarda ogrendım arkadaşım denedim ama bu :x: ile :triangle: ile alakası yok gibi geldi bassamda aynı vuruyo basmasamda
Legend_Ghost_2307 şöyle diyim.. al alexi :D mesafe 23-28 arasıysa alexle vur.. bundan uzağı yada yakını olursa carlosla :D vuruş şekli şöyle daha kolay ve benim gol sayım oldukça fazla :) :cool: alexle vurucakken BAR'ın tam ortasına getirmeye çalış üste geçirme, vurduktan sonra aşağıya doğru bas.. ;) ve istediğin yöne sağ - sol yön ver.. :) carlos için anlatmaya gerek yok.. koy topu. geril ortadaki çizgiyi geçirme şutu çek yukarıya bas üçgene bas yönünü ver sonra bi kaç kez starta bas santraya gel :D
composer711 frikik çekerken her zaman şut çizgisi doldğu zaman aşşağı ok tuşuna bas böylece top barajı geçince aşşağı yönelir üstten çıkmaz sağa sola falso verirsen kesin kaleci tutar
saygilar kaleye yakınsa "A" tuşuna basıpta alt oka breaber basınca daha cok gol atılıyo tavsiye ederim
kuvvetmira_ ben rahat atıyorum valla şut ile vurcagınız bölgeyi kalecinin açık bıraktıgı koseye tutun barajın arkasına ama tam barajın önüne olmasın sonra plase vurma yani L2 ye basın ve faso vermek istedğiniz yöne basın sonra şutu çekin şut cbugunu yarısına kadar basın veya bıraz daha az...ßiraz çalışın olur....:D....İsteeseniz C.ronaldo ile attıgım 2 tane frikik golunu koyabilirm birisi yaklaşık 38 metreden 90 a....:D