FB94 Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Bana bu ayakkabının nike işareti Galatasaray'ın koyu sarısı ayakkabısıda Galatasaray'ın koyu kırmızısı yani bordosunu yaparmısn? ama Galatasaray renklernde olsun..:)(tam renklerini tuttur) öncelikle ayakkabilar mükemmel;) ve sorum bu ayakabiyi fenerbahce renklerinle yapabilirmisin???
marlboro man Orjinal Mesajı Yazan: FB94 Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Bana bu ayakkabının nike işareti Galatasaray'ın koyu sarısı ayakkabısıda Galatasaray'ın koyu kırmızısı yani bordosunu yaparmısn? ama Galatasaray renklernde olsun..:)(tam renklerini tuttur) öncelikle ayakkabilar mükemmel;) ve sorum bu ayakabiyi fenerbahce renklerinle yapabilirmisin??? zaten orjinalinde varya
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: .SpideR. Abi işareti beyaz,diğer yerleri siyah,dişleri gri tonunda olan bir krampon yapabilirmisin? Yani BJK model. Bide o mercuial yazan yere kartalsız Beşiktaş logosu koysan güzel olur:) Yapabilirmisin? Bi' sade siyah beyaz olan bide logolu olan siyah beyaz krampon yaparmısın? Dediğimden yapacakmısın?
FB94 Orjinal Mesajı Yazan: marlboro man Orjinal Mesajı Yazan: FB94 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Bana bu ayakkabının nike işareti Galatasaray'ın koyu sarısı ayakkabısıda Galatasaray'ın koyu kırmızısı yani bordosunu yaparmısn? ama Galatasaray renklernde olsun..:)(tam renklerini tuttur) öncelikle ayakkabilar mükemmel;) ve sorum bu ayakabiyi fenerbahce renklerinle yapabilirmisin??? zaten orjinalinde varya nike israretini mavi yapabilirmsin ve diger yerleride sari yapabilirmisin
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: .KakA. Orjinal Mesajı Yazan: .SpideR. Abi işareti beyaz,diğer yerleri siyah,dişleri gri tonunda olan bir krampon yapabilirmisin? Yani BJK model. Bide o mercuial yazan yere kartalsız Beşiktaş logosu koysan güzel olur:) Yapabilirmisin? Bi' sade siyah beyaz olan bide logolu olan siyah beyaz krampon yaparmısın? Dediğimden yapacakmısın? Valla marlboro man abi Fenerbahçe'li arkadaştan önce ben istedim.
Mustang.Q7_ Abi facelerdede başarılar. Kramponlarada devam değilmi? Bir krampon isteğim olacak Kırmızı ayakkabı beyaz nike işaretli BJK logosu yerine ManU logosu olan bir Nike MVIV SL krampon. Yapabilirmisin diye soracaktım.
atackannnn ya bu kramponları nasıl oyuna atıcaz biri acil yardım edebilirmi.!!!!!!bu arada çok teşekkür ederim...oyundaki saçma kramponlardan bıkmışdım....
marlboro man ah be guzel kardeşim forumları gez boot tool diye ufak bir programcık var onu indir gerisi cok basit
atackannnn teşekkürler kardeşim....hemen cvp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim...başarılarının devamını dilerim...ayrıca çok iyi iş çıkartıyorsun bunuda belirtmek isterim:)
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: .KakA. Abi facelerdede başarılar. Kramponlarada devam değilmi? Bir krampon isteğim olacak Kırmızı ayakkabı beyaz nike işaretli BJK logosu yerine ManU logosu olan bir Nike MVIV SL krampon. Yapabilirmisin diye soracaktım. Yapacakmısın abi?