Hqmi Oyuncunun potansiyel yani gelecekteki yeteneğidir. 0-200 arasındadır. MaDkiLL Oyuncunun potansiyel yani gelecekteki yeteneğidir. 0-200 arasındadır. 0-20 olacaktı galiba Hami? crdsa Oyuncunun potansiyel yani gelecekteki yeteneğidir. 0-200 arasındadır. 0-20 olacaktı galiba Hami? 2010'da değişti mi bilmiyorum ama en son 0-200 arasındaydı
MaDkiLL Oyuncunun potansiyel yani gelecekteki yeteneğidir. 0-200 arasındadır. 0-20 olacaktı galiba Hami?
crdsa Oyuncunun potansiyel yani gelecekteki yeteneğidir. 0-200 arasındadır. 0-20 olacaktı galiba Hami?
Hqmi Dediğim doğru ya 0-200 değil mi. Değişmedide ama zaten arkadaş 2009'un konusundayız arkadaş onun için sormuş. Çeşitli scout programlarıyla bakabilirsin. Genie Scout iyidir. http://yeni.soccercenter.net/forum-konu-goster/FM-Genie-Scout-XE-930-uyumlu_129140/ furkanq42q **a.madriddeyim forlanı sattım 11m € bütcem var iyi bir forvet forlanın yerini dolduracak önerileriniz** MaDkiLL Gignac ya da Rafael Sobis'i transfer edebilirsin. killingtheory buttonları kurcalar iken sıkılmış olduğum man. city kulubünden istifa ettim:) yeni bir kulp nasıl bulabilirim? OziLy Uygun işler bölümümünden boş olan takımlara başvuru yapabilirsin. « Önceki Sayfa
furkanq42q **a.madriddeyim forlanı sattım 11m € bütcem var iyi bir forvet forlanın yerini dolduracak önerileriniz**
MaDkiLL Gignac ya da Rafael Sobis'i transfer edebilirsin. killingtheory buttonları kurcalar iken sıkılmış olduğum man. city kulubünden istifa ettim:) yeni bir kulp nasıl bulabilirim? OziLy Uygun işler bölümümünden boş olan takımlara başvuru yapabilirsin. « Önceki Sayfa
killingtheory buttonları kurcalar iken sıkılmış olduğum man. city kulubünden istifa ettim:) yeni bir kulp nasıl bulabilirim?